Косів: форум міста та району
16:50, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Приватна садиба «Панське», місто Косів  (Прочитано 16155 раз)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« : 19:58, 05 Березня 2010 »

Триповерховий будинок на 12 місць. Перший поверх цегляний, кухня-столова, планується (велобокс + веломайстерня). 2-3 поверх дерев’яні. Оселя має два люкси.

Оселя розташована в південній частині міста, на схилі хребта «Голиця» в лісі. Під’їзд до садиби з вулиці Дружби, яка є об’їзною дорогою м. Косова. Зручний під’їзд зі сторони Верховини, Вижниці, Коломиї. 1,5 км. до центру Косова, 1 км. до річки Рибниці, 400 метрів до джерела Кринчиста.

Садиба для затишного сімейного відпочинку, є можливість організувати виїзд в гори для кількаденного проживання в гуцульських оселях в мальовничих урочищах.

Харчування за домовленістю, є можливість користування кухнею. В околиці є два кафе на відстані 300 і 500 метрів відповідно.

Зелений туризм у Карпатах: приватна садиба «Панське».

Власник — Ростислав Мартинюк, працював вчителем фізкультури, а також був директором 1-ї школи.

Ваші відгуки про відпочинок в садибі прошу залишати в цій темі.

* 9.jpg (65.23 Кб - завантажено 2285 раз.)
majko123
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #1 : 11:34, 10 Березня 2010 »

Садиба нова-новісінька, у чарівному куточку (ще й на горбочку) Косова, яка запрошує не тільки чарівністю природи, але прекрасними і дбайливими господарями. В 2009 р. ми мали нагоду, приїхавши з Німеччини, відпочивати коротко, але солодко в цих околицях. Садиба пахла свіжістю та гостинним, витонченим інтер’єром, господар Ростик возився (і мало не носився) з нами мов із писанками, а господиня Галя з діточками створювали додаткову родинну атмосферу, дбаючи про чистоту й комфорт. Ціни на приміщення дуже помірковані, до туристичних місцевостей не так далеко (а п. Ростик возив нас на свойому "бусику"), а що Косів багатющий і знаменний своїми мистецькими витворами, напевно й не треба напоминати. Обов’язково знову приїдемо й радимо всім, кому відпочинок у прекрасних Карпатах до душі й тіла, загостити до садиби "Панське" - не пошкодуєте!
Весна
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 11


« Відповідь #2 : 11:39, 19 Січня 2011 »

Дуже класно відпочили. Залишилися тільки приємні спогади. Велика подяка господарям: Вам, Ростислав - за дуже цікаві екскурсії та історії, за лижне інструкторство  thank_you2 та й взагалі, що Ви любите своє місто та займаєтесь його розвитком. Вам Галино, - за супер смачну їжу: кутю, гриби, бануш, млинці..... Ням-ням, за чисту оселю, за відмінний сервіс!!!!!!!










zara678
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #3 : 09:13, 21 Січня 2011 »

Very cool rest. Only the good memories. Many thanks to owners: You Rostislav - a very interesting tour and history, ski instruktorstvo thank_you2 and do you like your city and doing his development.
domani_tz_qi
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #4 : 11:58, 12 Травня 2011 »

за запрошенням своїх друзів (із м.Броварів, Київської області) відвідати Косів та погасати веломаршрутами, я з дружиною (+ наш велодруг Женько) вирішили реалізувати цю ідею та попхались колесами до Косова (поїздовими колесами до Франека, автобусними - до Косова).
планували зупинку у садибі "Панське"   drinks
відразу на автовокзалі нас зустрів привітний господар Ростислав  . з комфортом відвіз нас і наших Залізових коней до житла 
відпочинок видався на славу. все було "фист файно ".

все дуже сподобалось  sunny
+ Охайність та доглянутість житла. Наявність усіх «зручних» зручностей нашої цивілізації – просторої та світлої ванної кімнати, тепла в кімнатах, гарячої води у крані та всього решта, питної води з крану;
+ Чудові краєвиди з житла на нічний та ранішній Косів;
+ Зручність розташування відносно веломаршрутів (+ знання Ростика усіх веломаршрутів, бо він усіх їх планував. Господар завжди підкаже де поїхати на будь-який «велосмак» - по сухому, по глині, в горба, з горба, по рівнині і тд. Залюбки може сам провести цікаву велоекскурсію);
+ Міні-вело-мийка KARCHER. Особлива подяка за цю штуку (мийку) від наших велосипедів, які після поїздок були суцільно заліплені багнюкою. Руками там добряче потрібно було б упріти, доки вичистив би;
+косівський базар: сметана, творог, гуцульська бринза, солені коники до пива, різні витрибеньки
 
КОРОЧЕ: Дуже гарно відпочили. Господарям ВЕЛИКА ПОДЯКА за теплий прийом  .

Чекайте у гості влітку  pleasantry.

Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF