А для чого супер-захист чи шифрування? Чи хтось з вас передає важливі дані (паролі, коди) через асікю чи джабер? Це ж просто миттєвий месенджер, якщо втратиться переписка, то державних таємниць там нема А для роботи краще електронної пошти ше не придумали.
Передаю. І важливі дані і паролі і всі мої друзі роблять так і друзі друзів. Не часто, але не хочеться щоб ці дані перехопив хтось інший. Ось я і користуюся електроною поштою і паролем для входу у джабер, все геніальне просто:)
В мене, наприклад, стоїть старенька асікю 2003а (без реклами). Не ставлю нові версії, бо нові функції мені не дуже потрібні, а пам’яті буде брати більше.
Ну справа ще в дизайні, там старий дизайн, хоча якщо задовільняє - то справа смаку безумовно, можна скачати новий месенджер і просто поставити маску асі 2003.
А які є цікаві функції в джабері?
Треба виходити з того, що вам цікаво особисто. Як я вже говорив це кімнати спілкування і що важливо - ICQ транспорт, у якості взаємодії вашого месенджера і клієнта асі, тобто без вбудованого протокола ICQ. Також Jabber може працювати відразу у декількох місцях залежно від свого статусу, який вимірюється у цифрах. Приміром, вдома поставили джаберу статус 30, на смартфоні - 20. Вийшли спочатку з компа, потім з телефона, в вас увімкнені обидва месенджери онлайн, але повідомлення надсилаються на той, в кого вищий статус - тобто на смартфон, ви можете поміняти статус і повідомлення будуть надходити на смартфоні. Дуже багато всього, я дав посилання у першому пості на сайт, там все більше написано. Особисто мене приваблює: 1)безпека 2)безперебійна робота 3)інше спілкування (джабер кожного зробить серйозним і дисциплінованим, а хто вже серйозний - веселим).