Косів: форум міста та району
17:47, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Вітання з днем Незалежності  (Прочитано 11876 раз)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« : 14:45, 25 Серпня 2007 »


Українці!

Ми пройшли довгий і тернистий шлях до становлення своєї Незалежної, Самостійної і Соборної Української держави.

Шляхом залякувань, підкупів, репресій, голодоморів, - українців сотнями років намагались знищити, як націю. Та свободу не можливо залякати, свобода українців - не продається. 16 років тому українці заявили про себе цілому світові. У наших серцях було багато гордости за себе, нажаль, значно більше аніж сьогодні. Здавалось, не так багато залишилось зробити для того, аби світова громадськість при згадуванні слова "Україна" думала про розвинену, цивілізовану європейську країну, а не про Чорнобиль чи політичну корупцію. Та до влади прийшла спочатку колишня комуняцька номенклатура, яка перед тим винищила мільйони українців сталінськими режимами та голодоморами. Сьогодні ж, через злочинні дії влади розчарованих мільйони, а завдяки різноманітним маніпулятивним технологіям в українців майже не залишилось своєї влади. В парламенті абсолютна більшість депутатів, - не українці. То чи варто казати, що чекатиме українців ще через 16 років незалежності? Та й чи залишиться на той час ще саме розуміння, хто такий українець?

Брати та сестри, українці, 24 серпня, в День Незалежності України вийдемо на центральні площі усіх українських міст з непохитною гордістю за свій народ і свою націю! Українці - єдина, велична нація!

Впевнений, що кожен з Вас усвідомлює свою важливість у цей невизначений та складний для України час. Історія , - ніколи не закінчується, вона твориться нами щодня. Закликаю всіх українців усвідомити, що кожен Ваш вчинок, кожен жест, подих може змінити майбутнє Української держави. Не будьте байдужими до того, що робиться довкола! З гарячим серцем, холодним розумом та чистою совістю будуйте наше українське майбутнє. Тільки, якщо при владі буде українець, майбутнє нашої держави буде українським.

Бажаю Вам, українцям, гідно відсвяткувати наше спільне свято, проте пам'ятати, що часу на відпочинок нема, занадто багато треба змінити. Справа українських Героїв, - незавершена, а майбутнє України тільки у Ваших руках, в українських руках. Приношу своє щире вітання усім українцям та бажаю щастя, непохитності духу та великих звершень. Пам'ятаймо, що сила кожного українця - запорука сили української нації.


Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF