Не можу через телефон-модем зайти в нет в Косові
Косів: форум міста та району
13:50, 16 Червня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Не можу через телефон-модем зайти в нет в Косові  (Прочитано 7514 раз)
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« : 20:17, 13 Липня 2009 »

Не знаю,що відбулось,але не можу через телефон-модем  зайти в нет в Косові.
Вже й до оператора дзвонила,створювала з нею нове з*єднання-все марно.
Думаю,що проблема з СОМ-портами.Хоча все прописано і комп бачить модем.Діагностує,що все ок.А зати в нет не годен.
Хтось в тому розуміється?

Time is not on your side.
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6388

89565139
« Відповідь #1 : 20:21, 13 Липня 2009 »

Глянь чи в біосі не відключена вбудована мережева карта (адаптер), в мене таке було.
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #2 : 20:31, 14 Липня 2009 »

гляну.Дивно якось.Могло таке саме по собі статись?

Time is not on your side.
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6388

89565139
« Відповідь #3 : 20:48, 14 Липня 2009 »

саме не могло.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #4 : 22:05, 14 Липня 2009 »

саме не могло.
Дуже навiть могло! якийсь софт мiг самостiйно збити БIОС або на дефолт, або як йому захотiлося. В мене було таке з якимсь твiкером

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6388

89565139
« Відповідь #5 : 10:35, 15 Липня 2009 »

Тоді добре перевірити біос.

Ще варіант відключити всі антивіруси-брандамауери.
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #6 : 22:34, 15 Липня 2009 »

вже глянула,в біосі все ок.
Цікаво те,що у Львові все прекрасно працювало.Причому я нічого нового на компі не прописувала і не підключала.На рахунку гроші є....Не розумію...
Хтось допоможіть, бо я в скорому часі зачну матюкатись так,як ці підлітки у нет-клюбі...

Time is not on your side.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #7 : 01:29, 16 Липня 2009 »

вже глянула,в біосі все ок.
Цікаво те,що у Львові все прекрасно працювало.Причому я нічого нового на компі не прописувала і не підключала.На рахунку гроші є....Не розумію...
Хтось допоможіть, бо я в скорому часі зачну матюкатись так,як ці підлітки у нет-клюбі...
хм... ти матюкайся, головне голосно, часом допомагае (я серйозно), лиш би громадський порядок був в порядку :-))
 Не до кiнця зрозумiв проблему, далекий сапорт- то сапорт ДАЛЕКИЙ, але проблема з модемами (ком-портами) частенько вирiшуеться вбиванням всiх наявних i потiм з нуля. Причому (не панацея, просто з власного досвiду, один раз древнiй модем, один раз голубий зуб, сiвший на ком-порт) алгоритм обов"язково такий: вбити ВСI модеми в системi, ВИКЛЮЧИТИ (не перезавантажити) машину, включити, перестановити по новiй дрова. Пiдреслюю- не панацея, моiй старiй машинi просто то помогло, матюкайся в голос та експериментуй:-))

Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #8 : 22:13, 20 Липня 2009 »

не розумію,що відбувається.Була в суботу у Львові і все з тими самими портами "літало",тобто працювало пречудово.
Але там я в налаштунках телефона змінювала все на три джі.А тут в телефоні - все преналаштовувала на білайнівську мережу.
Не розумію в чому річ?!?! Хоча на телефоні браузер і наш форум і т.д. і т.п. працює.
Мережа є і глюк є.
Хтось в томсу нарізає?Га?

Time is not on your side.
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF