Косів: форум міста та району
10:07, 19 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: 1 [2] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Кутський оптовий ринок  (Прочитано 80160 раз)
володя володя
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 2


« Відповідь #15 : 18:03, 05 Березня 2013 »

Ваша відповідь і сміх мені нагадує одне прислівя - недалеко до смерті не можу вмерти. По керамиці скажу  таке, в кутах два місця з макітрами і горшочками - все. Вам не відомо але колись в Косівському районі було підприємство Гуцульщина на якому працювали багато художників, різчиків по дереву, шили і багато чого іншого. В молоді роки я працював в Гуцульщині - Кути, Косів коли жив в Старих Кутах. Від великої Гуцульщини яка належала Укрхудожпром люди від безвиході  змушені були йти на ринки і зараз згадані а також нове покоління торгує на Смоднянському ринку виробами які колись виробляла Гуцульщина, а такиж багато нового і старого вдосконаленого. Вам не відомо але  крім привозної шкіри з Австрії і Польши я Смодна, Вербовець, Косів,Старі Кути, на обїздній в Косові виробляють шкіру а також вироби з неї, кептарі, чоботи, багато виробів. Ви перекрутили речення - поняття есклюзи вні речі, це щось нове або речі які можтиво зробити на заказ а в кутах можуть від сили зробити тачалку, мокогін, кружок, інше а це є і на смодна, торгують ті ж самі люди. Здивований що вам відомо за пограбування людей, автимобілів вказуєте точно, кого а результат - ні якого. Добре лиш що ринок став зранку - хоча був говір і обіцяли що буде з 8 год. Відношення в Смодна і Кутах це видно зразу з вашої відповіді - гуцули - а ви напевно відноситись до вищої раси. У нас в Ужгороді нема ні якої расової приналежностіі розділення на венгер, українців, росіян іних меншин. По крайній мірі я ніде не бачив щоб вїхати треба заплати від 20 до 50 гривнів я плотив 50 гривнів, ніде на Україні такого не має лиш в Кутах. В смодна на ринку є туалет і будинок управління ринку в Кутах я не бачу. Ви написали що нема де розвернутись запорожцем - ви там були хоч раз, там ні хто не складає машини як оселедці в три ряда щоб ніхто не виїхав, там роблять так що заїде і пожежний автомобіль, швидка. Я не разу не бачив ні однієї фури в Кутак, вантажні автомобілі в основному догружаються тим невеличким товаром який є на стоянці яку можна так назвати. Пластмасу давно люди вантажуть в Іспас, Рожнів а Вам таке не відомо, воно і зрозуміло требі іноді ходити між людьми а не сидіти в автомобілі.
Ви вказуєте скільки мені заплатили за ОДУ мені приємно що ви так високо виразились за мій коментар, гроші я не получав ні яких але ваш коментар роздрукую і покажу кутським та смоднянським продацям, купцям. Як кажуть народ розсудить хто був правий а хто просто голослівним. Мені також буде інтересно і приємно  показати Ваш коментар на зборах народних хужожників україни в нас тупному місяці. Кутський оптовий ринок, вже нема такого ринку - тепер опт тільки за домовленістю і тільки дійсно на оптових ринках Харків, Чернівці, Одеса, Хмельницьк, Словянськ, Смодна, Татарбунари а також біля дому і на фестивалях та виставках.
Дякую, чекаю на Ваш коментар.
Запрошую на форум однодумців з різних сторін, Ваша думка йграє велике значення як вільне волевиявлення. Також запрошую продавців та запропонувати свій товар.
cvitlana
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #16 : 19:20, 05 Березня 2013 »

Я солідарна з оксаною і володею good, на ринку в кутах я торгую 10 років в косові 5 років. В кутах давно поділено на групи є білі є чорні якщо був білим можеш зразу стати чорним. Торгую зараз оберегами і в мене ціна яка в кутах така сама і в косові. в косові можна заробити на дрібязку і зловити великого оптовика. в кутах тишина і неможливо відторгувати плату за буду 1 на 1 м - 20 гн, одна лампочка - 10 грн Sad, охорона 20 грн і не знати за що беруть Sad, зайти скорше від кут 10 грн, таксі з тюдова  50 грн. такі розходи йграють на ціну тому буває що в косові я даю обереги дешевше. Володя не звертайте увагу на нього вони коли говорять гуцули це ми в них та як ніхто. як казав один великий - козли. Привіт!
okssana
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #17 : 21:00, 06 Березня 2013 »

всі ви писаки і не до чого пишити  Всезнайко. ціни на вказаних ринках одинакові  Всезнайко. ціна залежить від розтрат  Всезнайко. добратись легше до косова там багато рейсових автобусів  Всезнайко. солідарна з cvitlana - в смодна зловиш опт великий а в кутах колись був опт а тепер дрібний опт  Всезнайко. все впирається в розтрати як написала cvitlana я плотю за буду 10 грв і більшу в 3 рази - странно  Sad. шинковка корейка кути продаю 15-19 грв - косів 13-17 грв.
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #18 : 11:12, 26 Березня 2013 »

Володя не звертайте увагу на нього вони коли говорять гуцули це ми в них та як ніхто. як казав один великий - козли.

Гуцу́лы (укр. гуцули) — горцы Карпат, этническая группа украинцев.

Проживают в Ивано-Франковской, Черновицкой и Закарпатской области Украины (Верховинский, Яремчанский, южная части Косовского и Надворнянского районов Ивано-Франковской области, Раховский район Закарпатской области). Территория Гуцульщины на Украине — 6,5 тыс. км², также она распространяется на приграничные районы Румынии, где проживают марамарошские гуцулы. Наряду с бойками и лемками считаются автохтонным населением Карпат.


Пані Світлана ви рахуєте що коли говорять на нас гуцули ( вони нас ображають ) ? У вас занижена самооцінка. Для мене як жителя Карпат слово ГУЦУЛ звучить сильно. Тому в мене і нік ГУЦУЛ.  drinks
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #19 : 14:19, 26 Березня 2013 »

Ігнорування - залишення без уваги, зневага будь-ким або будь-чим. В залежності від контексту може означати різні речі. 
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор


Репутація: 94
Offline

Повідомлень: 4410
Awards: KosivArt Душа форуму 2010

Кавайне панденЯ


« Відповідь #20 : 14:58, 26 Березня 2013 »

Ігнорування - залишення без уваги, зневага будь-ким або будь-чим. В залежності від контексту може означати різні речі. 

як цей пост відноситься до теми "Кутський оптовий ринок"?
Прошу не розводити флуд і оффтоп

Born stupied? Try again!
prokuror
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 2


« Відповідь #21 : 12:10, 27 Березня 2013 »

огов люди схаменіться шо ви обсир-ете базари один одного. цей ще гуцул пів біди не жене бачу особо а володя так погнав шо дай дорогу 
два собі добрі базарі шо там з людий луплют шо там обдирают   шо там болота поколіна шо там без віходка crazy

мені то до лямпочки обсир-йте один одного али я таки спитаю влода кіко йому підплатили і хто як здиблю я догнадуюси хто цей влодко. 
prokuror
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 2


« Відповідь #22 : 17:44, 28 Березня 2013 »

Хочу написать о Косовском рынке - рынок просто супер, всё продаеться даже можно чорта купить.
Это же самое могу написать и Кутском рынке он просто бомба, всё продаеться. Недостатки есть на всех рынках страны, потому они и рынки щоб (махлевали, воровали, цигане побирались и тд. и тп. Наши люди хотят чтоб на рынках было как в гипер маркетах, сразу видно народ вырос за двадцать лет независимости. Наши люди посещяют заграницу и хотят видить такой сервис и у нас дома, всё естественно.
sv
Постійний відвідувач


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 139


« Відповідь #23 : 12:59, 27 Липня 2016 »

Як зараз працює кутський базар?
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #24 : 16:34, 05 Січня 2018 »

Кутский (оптовый) рынок работает в суботу с 5-00 утра.  мисливець
Сторінок: 1 [2] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF