Який у Вас процесор?
Косів: форум міста та району
21:24, 17 Липня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Голосування
Питання: Який у Вас процесор?
Pentium - 2 (20%)
Celeron - 1 (10%)
Athlon - 5 (50%)
Duron - 0 (0%)
Sempron - 0 (0%)
PowerPC - 0 (0%)
SPARC - 0 (0%)
Інший - 2 (20%)
Всього голосів: 10

Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Який у Вас процесор?  (Прочитано 14464 раз)
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор


Репутація: 94
Offline

Повідомлень: 4411
Awards: KosivArt Душа форуму 2010


Кавайне панденЯ


« : 02:07, 08 Квітня 2007 »

у мене Pentium 1.8

Born stupied? Try again!
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6398


« Відповідь #1 : 02:19, 08 Квітня 2007 »

На рахунок процесорів, а особливо розгону процесорів, у нас на форумі є спеціаліст по водянках і фреонках - steff Smiley Його сайт: steffbard .com
dimon
Відвідувач


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 90



« Відповідь #2 : 03:03, 08 Квітня 2007 »

Хто знає, де у Франківську можна купити водяний блок на проц?
TweaXL
Постійний відвідувач


Репутація: 5
Offline

Повідомлень: 167


395130395
« Відповідь #3 : 17:46, 11 Квітня 2007 »

У мене Intel Core2Duo 1.8@2.88. wink3
Доречним було б додати його в список для голосування!
odnosel4anka
Абориген


Репутація: 54
Offline

Повідомлень: 938
Awards: KosivArt Аватар 2010


:)


« Відповідь #4 : 02:14, 21 Березня 2009 »

Intel Core2 DUO E2160 1.8Ghz  1Mb_cache/FSB800 - переписала з гарантійного листочка

"Своїм терпінням ми можемо досягти більше ніж силою" wink3
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #5 : 11:58, 21 Березня 2009 »

AMD Phenom 9600 Quad-Core 2.31ГГц
мамка Gigabyte AM2 GA MA78GM-DS2H AMD 780 PCiE.7.1Sound
2 Гб оперативки
250 Гб вінт
GF FX9600GT 512Mb Gigabyte відео

можна кораблі космічні запускати,але рахує бухгалтерію ))

Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #6 : 00:24, 22 Березня 2009 »

У мене Intel Core2Duo 1.8@2.88. wink3
Доречним було б додати його в список для голосування!
Угу. AMD i Intel теж було б добре включити до списочка.
В мене Intel Core Duo 1.83GHz

Time is not on your side.
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #7 : 00:46, 22 Березня 2009 »

2KVITKA
AMD i Intel  - це фірми-виробники.
AMD - випускає семпрон,атлон і феном,
а Інтел - Целерон,різні Пентіуми
armstrong
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #8 : 01:00, 02 Квітня 2009 »

народ що ви за старовину тримаєте       в мене AMD Phenom X4 9550  (2.2MHz, 4MB, 95W, 65nm,  АM2+   мат плата   MB MSI K9A2 Neo-F  (AMD® 770, sAM2+, FSB2600, 4хDualDDRII_1066-533, 1хPCI16x, 2хPCI1x, 2хPCI, 1хATA133, 4хSATAII, IEEE1394     3гіга опери  хард-диск  640 ГБ  з інтегрованим відео  і нежалкую всі ігри йдуть нормально   !!!!!!!!!!!   до речі  якщо комусь  потрібен комп якісний та за невисоку ціну можу  організувати!!!! + великий  гарантійний термін   а не як в магазинай  один рік на весь системник   ну короче якщо треба комп  то звертайтесь    8093 079 88 00  8098 254 98 90
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #9 : 09:43, 02 Квітня 2009 »

народ що ви за старовину тримаєте       в мене AMD Phenom X4 9550  (2.2MHz, 4MB, 95W, 65nm,  АM2+   мат плата   MB MSI K9A2 Neo-F  (AMD® 770, sAM2+, FSB2600, 4хDualDDRII_1066-533, 1хPCI16x, 2хPCI1x, 2хPCI, 1хATA133, 4хSATAII, IEEE1394     3гіга опери  хард-диск  640 ГБ  з інтегрованим відео  і нежалкую всі ігри йдуть нормально   !!!!!!!!!!!   до речі  якщо комусь  потрібен комп якісний та за невисоку ціну можу  організувати!!!! + великий  гарантійний термін   а не як в магазинай  один рік на весь системник   ну короче якщо треба комп  то звертайтесь    8093 079 88 00  8098 254 98 90
По-перше,в магазинах гарантія на комплектуючі системника,тобто,якщо процесор має 3 роки гарантії,
то так воно й залишається.
По-друге,магазин,він переважно через рік на тому самому місці залишається,а номери телефонів мають властивість мінятися)
Mol'far
Відвідувач


Репутація: 3
Offline

Повідомлень: 91


202038666
« Відповідь #10 : 16:12, 02 Квітня 2009 »

AMD Athlon 64 X2 DUAL  Core PROCessor  4200 + 2.21 Ггц 2Гб ОЗУ Покишо хватає

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6398


« Відповідь #11 : 18:34, 02 Квітня 2009 »

В мене атлон 1,8 Ггц — одного ядра вистачає з головою Smiley
Vlad
Абориген


Репутація: 37
Offline

Повідомлень: 567


46028
« Відповідь #12 : 19:50, 02 Квітня 2009 »

В мене атлон 1,8 Ггц — одного ядра вистачає з головою Smiley
гг) у мене то саме)
lambert
Новачок


Репутація: 3
Offline

Повідомлень: 43



« Відповідь #13 : 17:35, 12 Травня 2009 »

да  фіг його зна. Квадратний. у пилюці весь, але пише що пентіум:)
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #14 : 17:03, 01 Червня 2009 »

Люди подуріли чи що...Магазини з комп.технікою переповнені лаптопами з космічною конфігурацією:оперативки три 3072 мб,харди об*ємом понад 320гб,процесора з одним ядром взагалі нема...,відеокарта ще терпимо 256 мб.
Для чого такі потужності?Хіба для споживання електроенергії і викачки грошей.
Ще б запустили у масовий вжиток  128-и розрядні ОС!...

Time is not on your side.
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF