Про все, софт-допомога
Косів: форум міста та району
04:52, 25 Лютого 2020 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Про все, софт-допомога  (Прочитано 64952 раз)
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #30 : 20:33, 14 Січня 2011 »

Я певно вже вас всіх достав своїми проблемами,але ще одну напишу! При включенні компа автоматом відкривається чиста папка драйвера відеокарти АТІ ?
як любить казати мiй знайомий... "все чудесатее и чудесатее!!". Перестав дрова з фiрмового диску (що йшов з компом)- повинно пропасти. При перестановцi тре уважно читати що тобi ATI пропонуе (й взагалi уважно читати все й завжди)

TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #31 : 01:43, 19 Січня 2011 »

В ДИСПЕЧЕРІ ЗАДАЧ ВИДАЄ ПОМИЛКУ ПУНКТ ПРОТОКОЛУ ТСР/ІР через нього я неможу інтернет настроїти,як його відновити?
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #32 : 01:52, 19 Січня 2011 »

І ще одне,як повністю видалити офіс,або якщо можливо самий ворд?Бо я нахімічив з автоматичною чисткою реєсту і Ворд тепер матюгається разом з моєю жінкою:)
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #33 : 02:23, 19 Січня 2011 »

В ДИСПЕЧЕРІ ЗАДАЧ ВИДАЄ ПОМИЛКУ ПУНКТ ПРОТОКОЛУ ТСР/ІР через нього я неможу інтернет настроїти,як його відновити?
Вернутися на ту дату де все працювало  (раз слово "вiдновити"), як це робиться- вже писав
І ще одне,як повністю видалити офіс,або якщо можливо самий ворд?Бо я нахімічив з автоматичною чисткою реєсту і Ворд тепер матюгається разом з моєю жінкою:)
Через "Установку й видалення програм", окремо ворд не вийде, лиш весь офiс, точнiше можно, але толку не буде. НЕ лiзь в реестр!!, раз сам не розумiеш що робиш!!

TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #34 : 12:07, 19 Січня 2011 »

В тому і проблема що відновлення системи не працює,певно через то що я в реєстрі начюдив
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #35 : 16:20, 19 Січня 2011 »

Якщо Вінда ХР, тоді береш той самий дисок з якого ти її клав, з тим самим серійником і ТУПО ВСТАНОВЛЮЄШ поверх тої, що вже зараз стоїть.
При установці вона «підхватить» всі встановлені проги, шрифти і настройки І ПІДПРАВИТЬ РЕЄСТР.
Все.
Інакше перевстановлення.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #36 : 16:56, 19 Січня 2011 »

Якщо Вінда ХР, тоді береш той самий дисок з якого ти її клав, з тим самим серійником і ТУПО ВСТАНОВЛЮЄШ поверх тої, що вже зараз стоїть.
При установці вона «підхватить» всі встановлені проги, шрифти і настройки І ПІДПРАВИТЬ РЕЄСТР.
Все.
Інакше перевстановлення.
Якщо в наявностi "той самий диск", там кнопка "вiдновлення" присутня. Але якщо ставилося з "лiвоi" збiрки- тодi не факт. Сьогоднi-завтра напишу тут мануал (раз вже сам цю тему створив), трошки розгребуся з роботою i напишу.

wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #37 : 00:20, 20 Січня 2011 »

Для тих, хто лиш купив новий, чистий (без програм) комп.
Або доламав своiми грабками старий (я в данному випадку виключно про софт).

У вас два шляхи:

1.0.1. Запросити додому знайомого (або знайомого знайомого) спецiалiста. За помiрну плату (сам я беру RUR1000-3000, або стограм+файна вечеря, або… коротше «по домовленостi») вiн поставить вам на машину необхiдний мiнiмум программ.
Зазвичай вiн буде ставити те що ЙОМУ зручно й до чого ВIН звик, хай i з поправкою на широковживанi смаки.
Якщо присутне чiтке розумiння що саме ВАМ треба- це коштуе дорожче.
Ще дорожче коштуе установка спецiалiзованих програм, типу бугалтерських, кадовських, вiдеомонтажних, тощо.. 

Мiнiмум мiнiмальний це:
а)операцiйна система
б)офiс
в)а все Незнаю
Решта- частiше по домовленостi (якщо тiльки знайомий не користуеться диском з пункту 2.0.1.)

2.0.1. Купити  або позичити або скачати(не скажу де) готовий диск типу ZverDVD. Вставити його в комп- далi вiн все сам. Майже. Трошки читати що вiн вiд Вас хоче- все таки доведеться. Ну й набiр программ там- знову ж на вподобання автора збiрки, а що ви хотiли? Правда там мiнiмум знааачно розширений, софт не кращий, зате майже на всi випадки життя.

Для початку, дле першого разу- все таки краще шлях 1.0.1. , але якщо бiдно живеться…

Далi починаеться цiкавiше.
Навiть якщо економили грошi й вибрали шлях 2.0.1- треба все одно зайнятися налаштуванням системи.
Тобто мiнiмум:
а)налаштувати пошту
б)налаштувати асю/торент/скайп

Все працюе? Зупиняемося!! I ставимо программу типу Acronis True Image. З допомогою якоi створюемо знiмок ПРАЦЮЮЧОI системи, який ховаемо в надiйне мiсце.

Уфф!!
Тепер (якщо не знаемо що таке вiртуалка) можемо лiзти грабками куди попало, ну майже куди попало… Ставимо всякi хрюкалки-пищалки, твiкери-рюшечки, неперевiренi друзями програми/iгри звiрусами, ставимо навiть при виключеному антивiрусi/файрволi. Щось фатально зламаете- дiстаете свiй знимок. I вертаетеся до моменту коли система реально працювала.
 Чому не штатними способами, а Акронiсом?
Тому що штатнi при кривих непосiдливих грабках часто не допомагають, всяка пропущена в комп гидота може, попри всього, вбити або поламати й точки вiдновлення й реестр.

Наставили рюшечок? Все все таки працюе? Все файно виглядае, але руки не дають спокою?
Робимо слiдуючий знiмок i експериментуймо далi.

TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #38 : 01:05, 20 Січня 2011 »

Всьо вже переставив вінду,бо пробував консольне відновлення а воно диск несприймало.Тепер всьо гуд- пишу тут з компа,і в реєстр вже лізти Не буду:)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6425


« Відповідь #39 : 15:35, 20 Січня 2011 »

Для тих, хто лиш купив новий, чистий (без програм) комп.
Або доламав своiми грабками старий (я в данному випадку виключно про софт).

У вас два шляхи:
хороший пост плюс один!
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #40 : 01:15, 31 Січня 2011 »

Привіт! Підкажіть хто вже користувався офісом за 2010 рік,чи варто його ставити,і якщо варто чи можливо буде тримати відразу два офіси 2007 і 2010 в системі якщо останній буде портабельним?
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #41 : 01:46, 31 Січня 2011 »

Привіт! Підкажіть хто вже користувався офісом за 2010 рік,чи варто його ставити,і якщо варто чи можливо буде тримати відразу два офіси 2007 і 2010 в системі якщо останній буде портабельним?
Простий алгоритм
ти обновлюеш софт тому що..:
1)не задовольняе стара версiя, мало функцiй
2)понти ,у всiх вже версiя *.***, а ти як лох(((
3)а нема, все в перших двох

По сабжу: Якщо портабля або вiртуалка- став хоч що, вернешся все одно на офiс 2003. Як стануть частенько на роботу заходидити люди в фуражках i з табельним- ставиш щось типу StarOffice, або на крайняк ОО й живеш майже спокiйно)))

P.S. Ти можеш тримати 18 прог однопланових, просто вiдкривати файл по дефолту буде та прога, що ти в системi встановив як дефолтну, якщо 2010 буде портабельним- нiц проблем, а якщо НЕпортабельним- замiнить 2007

TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #42 : 03:17, 31 Січня 2011 »

Я не для понтів,а просто хотів потестувати,дружині зробити якесь полегшення по роботі,а взагальному я від офісних програм геть темний,бо з нини непрацюю,мені ближчі системні та мультемедійні програмки
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #43 : 15:52, 23 Лютого 2011 »

Хтось може мені скачати голосовий движок Альона або якийсь може знаєте кращий,порізати його на дві частини,запакувати в архів і перезалити ось сюди -http://get.freesoft.ru/
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #44 : 13:43, 25 Лютого 2011 »

Хтось може мені скачати голосовий движок Альона або якийсь може знаєте кращий,порізати його на дві частини,запакувати в архів і перезалити ось сюди -http://get.freesoft.ru/
якщо ран1ше не допоможуть- стукнися в асю п1сля 3-го, Альона в мене десь була на компi.

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2020 KosivArt | Працює на SMF