Про все, софт-допомога
Косів: форум міста та району
14:48, 24 Травня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] 2 3 ... 7 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Про все, софт-допомога  (Прочитано 59890 раз)
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« : 01:41, 14 Травня 2009 »

 Для експерименту спробую тут створити фiлiал iснуючого на форумi однойменного роздiлу. Але з ухилом ясно що в програмне забеспечення.
 По моему скромному враженню (тобто IMHO)- нормальний, справжнiй форум iснуе не для по..говорити в першу чергу, а для взаемодопомоги (у всiх варiантах). Звичайно й поговорити також, але Стас от допомiг знайти кому родича, кому однополчанина- вважаю то переважуе 100 сторiнок "нi про що". Тому тим, хто розбираеться "мало-мало", а "що ж ця клята залiзяка хотiла сказати табличкою "Йес?"/"Ноу?" пропоную допомогти тим, хто з "залiзякою" поки що не дружать.

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6381

89565139
« Відповідь #1 : 09:59, 15 Травня 2009 »

Дівчатам ця тема буде корисною
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #2 : 16:04, 10 Травня 2010 »

Хтось може реанiмувати ОС? Тобто Вiдновити?
Моi реанiматори глюкнули. Сиджу i плачу над компом.
Чи можна вiдновити ОС,якщо жорсткий диск вiдформатований?

Time is not on your side.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #3 : 16:15, 10 Травня 2010 »

Хтось може реанiмувати ОС? Тобто Вiдновити?
Моi реанiматори глюкнули. Сиджу i плачу над компом.
Чи можна вiдновити ОС,якщо жорсткий диск вiдформатований?
Тут варiант лиш один (при умовi , що "жорсткий диск вiдформатований")- взяти образ свого системного диску с ДВД й в 3 хвилини поставити ВСЕ назад (все, що стояло при створеннi образу). Як я розумiю- такого образу, створеного прогами типу Acronis нема. Тодi- з допомогою щось типу Hiren's BootCD в комплектi з Recuva вiдновити хоча би данi, систему прийдеться по новому ставити все одно.

Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #4 : 20:48, 10 Травня 2010 »

Поясни,як то "взяти образ"(я ж не профi)?
Де взяти "Hiren's BootCD" i "Recuva"?
Менi даних тiльки й треба,ос давно просилася перевстановитися.
Рада,що хоч хтось вiдгукнувся.)))

Time is not on your side.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #5 : 00:18, 11 Травня 2010 »

Поясни,як то "взяти образ"(я ж не профi)?
Де взяти "Hiren's BootCD" i "Recuva"?
Менi даних тiльки й треба,ос давно просилася перевстановитися.
Рада,що хоч хтось вiдгукнувся.)))

1)Краще в асю в режимi онлайн
2)"Де взяти "Hiren's BootCD" i "Recuva"?"- на сайтах софтових, оскiльки лiнки в мене все бiльше варезнi то поражу Яндекс з Гуглем, прямо тут не буду, пiдводити адмiна..., знову ж в приват...
3)Якщо треба лиш данi- Recuva на %50 поможе, там все максимально зрозумiло (навiть при форматованому вiнчестерi-не все, але частину файлiв= вiдновить. Без iмен правда, але то вже деталi). Таких програм- не одна, просто раджу Recuva позаяк сам користуюся.
4)"створити образ"- це таку копiю свого вiнчестера (або диску С) зробити. Не тупо скопiювати, а прогою типу улюбленого Акронiса (знову ж- таких прог не одна, рекомендую чим сам користуюся). Вона НЕ для збереження даних в принципi (своi документи треба берегти на окремих носiях типу флешок-ДВД, або, як мiнiмум на НЕсистемному диску), а для того, щоби в 3 хвилини поставити ОС з комплектом необхiдних програм. Тобто ставиш ОС, офiс, ще 5-10 собi необхiднiших- I ЗАПУСКАЕШ АКРОНIС. Робиш копiю системного диску- далi спиш спокiйно. Для документiв, музики й т.д.- купуеш щось типу мого , тобто зовнiшнього вiнчестера
А ще- цiкава книжка про вiдновлення даних тут

TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #6 : 13:56, 29 Грудня 2010 »

Народ хтось може мені помогти? Треба з цього сайту http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx скачати останню версію каталога з драйверами для відеокарти Radeon X 1650 Series для віндовс ХП-32 біт,а потім перезалити в якийсь бесплатний файлобмінник щоб я міг його викачати телефоном через оперу-міні
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #7 : 17:22, 29 Грудня 2010 »

80 Мегов.

-http://ifolder.ru/21081920

Це АйФолдер. Введеш циферки і отримаєш лінк. Той лінк дозволяє, якщо треба, докачувати на протязі трьох днів.
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #8 : 15:07, 30 Грудня 2010 »

 Julio дякую тобі,але нехоче з відти опера завантажувати,може через імейл відправити оопробувати?
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #9 : 20:15, 30 Грудня 2010 »

Julio дякую тобі,але нехоче з відти опера завантажувати,може через імейл відправити оопробувати?
Julio дякую тобі,але нехоче з відти опера завантажувати,може через імейл відправити оопробувати?
та стукнися в асю, хоч до мене, хоч до кого, в мене анлiм, перекину з айпапки на любий зручний файлообмiнник.
P.S. Опера-мiнi таку фiгню велику IMHO не потягне, розкажи де ти звiдти 80 метрiв мiг скачати дотепер, цiкаво oh

TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #10 : 20:52, 30 Грудня 2010 »

Я оперою  найбільше 200мб качав,а юсьвебом аж 350,телефон в мене Соніерик ш810і і флеха на 2 гіга
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #11 : 14:08, 03 Січня 2011 »

Julio дякую тобі,але нехоче з відти опера завантажувати,може через імейл відправити оопробувати?


Спробуй тоді тут:
-http://exfile.ru/147440
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #12 : 19:55, 03 Січня 2011 »

Вже мені одна дівчина скачала з айфойдера і залила на свій вап сайт і я звідти скачав.Всім дякую за допомогу,!
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #13 : 04:08, 06 Січня 2011 »

В мене далі з компом глюки,при включенні вискакує ошибка приложения-winlagon.exe, в дз цих мерзенних вінлагонів аж 3 процеси,що робити,бо в гуглі мало толкової інфи,писали що програма process explorer може помогти,я її скачав а вона сцуко на інгліш???
s19or
Фахівець


Репутація: 6
Offline

Повідомлень: 320

328828488
« Відповідь #14 : 04:49, 06 Січня 2011 »

подивись шо в тебе в автозагрузці твориться, може бути шо якийсь віряка там прописав процес зі схожою назвою,  ативіруска його знищила, але список автозагрузки нечіпала от система його і пробує запускати

Зелений світ - магазин рослин http://zelenyi-svit.org.ua
Сторінок: [1] 2 3 ... 7 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF