Косів: форум міста та району
14:53, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Комуністи зневажають Ольгу Куріленко  (Прочитано 6815 раз)
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987

Moskalowka


« : 09:55, 23 Березня 2009 »

Комуністи зневажають Ольгу Куріленко

Активісти Міжрегіональної організації «Комуністи Петербургу і Ленобласті» відкрито звернулися до кіноактриси Ольги Куріленко яка ганебно погодилася грати роль подруги ворога радянського народу диверсанта і вбивці кривавого Джеймса Бонда-007, пише «Kplo.ru».
«Від імені всіх комуністів звертаємося ми до тебе, блудна дочка нещасної України і дезертірка слов"янського світу Ольга Куріленко.

Радянська Україна і весь Союз безкоштовно тебе вчили, лікували, виховували, але ніхто не знав, що ти зробиш акт інтелектуальної і моральної зради – підеш в кіновласниці Бонда, що убив, згідно фільмам про шпигуна, сотні радянських людей і громадян країн соцтабору - кубинців, в'єтнамців, північнокорейців, китайців і Нікарагуа. Ти спокусилася на багатство і послужний донжуанський список західного шпигуна. Хто тобі, Оля, заважав зіграти улюблену жінку справжніх героїв - Штірліца, Щорса, Ковпака, Ярослава Галана, Петра Симоненко?!

Але немає, ти погодилася стати подругою людини, яка десятки років по завданнях Тетчер і Рейгана руйнував СРСР, країну, де ти народилася. Це Бонд підкладав бомби під радянські заводи, сипав отруту в наші колодязі, проникав під виглядом двірника в квартири радянських людей. Почала ти із зйомок негліже в сумнівних журналах і ось - зі сходинки на сходинку – дісталася до обіймів американського шпигуна. Невже ти хочеш, щоб Україна стала колонією США, а кримських дівчат насилували жорстокі і тупі американські десантники?! Ти дійшла до того, що подарувала Бонду пляшку горілки і хвалишся цим. Чи знаєш, що робили в дні Великої Вітчизняної війни з жінками, які шанували окупантів?! Де ж твій патріотизм? Адже ти носила червону краватку. Життя довге, Оля, і розкаяння обов'язково прийде до тебе, але буде вже пізно. Твій родич Герой Радянського Союзу Володимир Куріленко, червоний партизан, ліг смертю хоробрих під Смоленськом у важкому і суворому 42-му, а ти підносиш Бонду горілочку і даруєш свою красу. Де твоя совість? Відмовся краще тоді від свого прізвища!

Ми представимо тобі поіменний список убитих Джеймсом Бондом радянських людей за весь період мерзотної кінобондіани, і як тоді ти заспіваєш, бездумна красуня?! Твої однолітки беруть участь в демонстраціях проти НАТО, а ти голубишся на Блакитному березі. Як могла ти у важку годину покинути Батьківщину?! Слава твоя – дешева і недовговічна. Немає в твоїх кінороботах глибини акторської гри, проходження високим ідеалам, немає і зв'язку з національною культурою. Ось ти в кадрі палиш направо і наліво з пістолета. Адже стріляєш-то ти в свою Батьківщину, в братські слов'янські народи. Ти стала духовною бандерівкою, Оля.

У тебе є тільки один шлях на Батьківщину, до свого народу, в слов'янський світ з холодного жорстокого розсудливо-меркантильного заходу. Ти повинна захопити і доставити в правоохоронні органи Росії виконавця ролі Бонда Денієла Крейга – цю машину для вбивства, створену НАТО, що ненавидить все радянське і слов'янське, все народне. Хай він розповість, які ще плани по дискредитації Росії пишуть в Пентагоні і Голлівуді, щоб вбити клин між російським і українським народами. Подумай, Оля, тобі жити. Якщо ж ти продовжиш будувати свою кінокар'єру і особисте життя такими сумнівними методами, зраджуючи дружбу слов'янських народів і віддаючи перевагу західним чоловікам, тебе чекає забуття і сувора оцінка нащадків».

ЗІ. Як ви ставитись до цього? Це не я писав, а переклав.  Ольку, думаю впізнаєте по кінострічці Хітмен. Взагаліто про цю українську красуню можна багато прочитати в неті...

Джерело:http://www.kplo.ru


 Smiley Smiley Smiley crazy
borowed
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 776

люблю життя і красивих дівчат


« Відповідь #1 : 09:58, 23 Березня 2009 »

зачьот)
Vlad
Абориген


Репутація: 37
Offline

Повідомлень: 567


« Відповідь #2 : 14:29, 23 Березня 2009 »

Помоєму ЛОЛ))))))
Комуняки як завжди загнали. Особливо сподобалось: "и повинна захопити і доставити в правоохоронні органи Росії виконавця ролі Бонда Денієла Крейга" - може вони від нього фанатіють? чи нашо він їм??
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010


« Відповідь #3 : 14:32, 23 Березня 2009 »

Кацапчеги в своєму репертуарі.
Дивно,що Петя Симанєнка під цим не підписався.
Marinka
Ст. модератор


Репутація: 85
Offline

Повідомлень: 1409
Awards: KosivArt Язва форуму 2010

Язва форуму:)


« Відповідь #4 : 14:50, 23 Березня 2009 »

Народ, больних вистачає. А в успішних і красивих завжди стільки ворогів, що простому смертному і не снилося....

Життя – то трояка ружа...
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #5 : 20:50, 23 Березня 2009 »

Йой, крик душі Особливо в місці про те, що Союз її вчив, лікував і одягав безплатно, я чуть не плакала rofl
Як вона могла А ми, щонайменше народжені при Союзі, а хто і вивчився при Союзі могли подивитися цей фільм... Я тепер не зможу заснути.... Совість мучить...  wall sarcastic_hand
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF