Косів: форум міста та району
17:35, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Свідки єгови та інші...  (Прочитано 5964 раз)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« : 14:40, 01 Березня 2009 »

Конституція України надає право на будь-яке віросповідання і в Косові їх здається є вже багато... Хто які знає і яке ваше ставлення до них? Як відноситесь до того, що вам приносять різні буклетики додому?
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #1 : 17:37, 01 Березня 2009 »

Ну, по-перше,  КУ каже про свободу віросповідання і тут же законом ми бачимо нерівність релігій. Одним з прикладів є державні свята православного віросповідання.
Взагалі я противник всіх сект, проте є один плюс, який можна сказати про деяких з них. От, наприклад, свідки єгови. Вони не вчать нічого поганого. І люди, які належать до цієї секти чи то вже віри (не знаю), дуже добрі і не вчиняють ніяких поганих дій, крім тогощо насаджуюють всім свою віру. Вони не сваряться, дуже дружні і т.д. В цей час у багатьох тюрмах саме навертаються не до православ'я чи католицизму, а саме до цих сект.
Ще знаю один випадок. В Києві є одна секта, в яку входять колишні наркомани. Там вони моляться і цим ніби позбавляють залежності. Наприклад, до них приходить наркоман, його закривають в приміщенні на певний час. І в період ломки всі за нього моляться і ніби підтримують його. Потім коли той переживає цей період, зрозуміло, що теж стає учасником цієї секти. В цьому неає нічого поганого
Але скільки існує сект куди затягують молодь, вони там займаються різними пошлостями в храмах. Виносять всі дорогі речі з дому і т.д. Тікають з дому. І я вже мовчу про те скільки є обрядів жертвоприношення.
Тому як на мене. Краще б сект не було Краще піти в неділю до церкви, помолитися. І все буде  good
Reality
Постійний відвідувач


Репутація: 8
Offline

Повідомлень: 143


« Відповідь #2 : 23:45, 03 Березня 2009 »

думаю, що людина повинна робити добрі вчинки задля поваги інших до неї, так і сама для себе, але не з допомогою секти, церкви чи ще там якихось організацій. В таких організаціях (сектах) більшість людей в минулому шось накоїли, тому ставлюся до них з насторогою, бо вкупі вони сила, а поодинці можуть виявитися зовсім іншими засранцями  Evil ИМХО

Рекомендую закрити цю тему, бо вона вічна...

Нема життя без звуків мрії... http://www.santaproperty.com
Aleksandra Kacshte
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 11

Vbuj mene!!!


« Відповідь #3 : 13:21, 13 Квітня 2009 »

pro ce mo#na skazatu tiljku te, wo to vse- fignja......

Dont_fuck_me
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF