Косів: форум міста та району
11:05, 29 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Чи будемо ми довіряти банкам ?  (Прочитано 5467 раз)
Кицька
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 49

Киця вона і є киця


« : 20:24, 02 Червня 2009 »

Як нам відомо, під час кризи багато українських банків посипалось, але з легкої руки тимчасової адміністрації НБУ деякі з них вже почали або скоро почнуть повертати депозити. З одної сторони криза погано вплинула, на і без того невисокий рівень довіри до банків в Україні, але з іншої - вона відсіяла ті установи, які в перспективі могли виявитися мильною бульбашкою великою або маленькою частиною грощшей, відібраних у населення. Тому я думаю що криза спричнила досить конкретний позитивний ефект на економіку, "почистивши" банківский сектор. Той факт, що люди не можуть забрати свої гроші зараз - це, звичайно, мінус, аде в далекій перспективі, я думаю, великий плюс.
Питання, власне в тому, чи стане у населення після кризи більше довіри до тих банків, які не показали себе повним ;№:*"( в період кризи?
Marinka
Ст. модератор


Репутація: 85
Offline

Повідомлень: 1409
Awards: KosivArt Язва форуму 2010

Язва форуму:)


« Відповідь #1 : 11:56, 03 Червня 2009 »

ееее, щодо чистки сектору... ніхт понімайт. Якщо в НБУ неає достатньої кількості золотовалюного запасу, то він є мильною бульбашкою... чи не найбільшою...
Вплив на економіку чисткою банків - дуже цікава теорія;) Грошей від того в державному бюджеті ні більше ні менше не стало;)  У населення - то вже інша історія...
Відток інвесторів - то таки було проблемою. Зменшення кількості банків - ні.
Довіра до банків - якщо у вас є гроші (я про пару мульонів кажу) - тримайте їх в Швейцарії, Австрії чи де інде. Якщо у вас пару тисяч - то тримайте їх у депозитарії - там відсотків нема, але ваші гроші залишаться при вас. А вже який то банк, то вже соте діло.

Життя – то трояка ружа...
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


« Відповідь #2 : 13:16, 03 Червня 2009 »

... - якщо у вас є гроші (я про пару мульонів кажу) - тримайте їх в Швейцарії, Австрії чи де інде. Якщо у вас пару тисяч - то тримайте їх у депозитарії - там відсотків нема, але ваші гроші залишаться при вас. А вже який то банк, то вже соте діло.
думаю- якщо е грошi- треба швиденько на них щось купити (краще таке, щоб було важко вiдiбрати)

Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF