Три мови на машинi
Косів: форум міста та району
01:39, 21 Серпня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Три мови на машинi  (Прочитано 13695 раз)
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« : 14:04, 24 Вересня 2008 »

 Не дуже зручно тут спiлкуватися, тому може хтось вiдповiсть на питання.., точн ше допоможе Smiley Чи є аналог вiртуальної клавiатури (що на форумi) окремою прогою, Точнiше навiть не так.. щоб я натиснув iконку i в мене стала українська роскладка (а от пунта бачила б тiльки росiйську i англiйську). Для роботи зовсiм незручно завжди три мови на компi, хотiлося би переключати одним клiком- UA-En, або RU-EN Незнаю

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6401


« Відповідь #1 : 16:21, 24 Вересня 2008 »

Не чув таких прог, а чому незручно мати 3 мови?
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #2 : 17:45, 24 Вересня 2008 »

бо я украiнську використовую зараз лише на форумi. Лишнiй раз тиснути контрал+шифт (а то менi по роботi часто доводиться- переходити з розкладки на розкладку)- дуже лiниво, головне- незручно Незнаю

borowed
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 776


люблю життя і красивих дівчат

480299480
« Відповідь #3 : 17:53, 24 Вересня 2008 »

а працьовиті українці звикли)звикайте і ви;)
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #4 : 18:32, 24 Вересня 2008 »

а працьовиті українці звикли)звикайте і ви;)
добрий форумчанин.., спiвчутливий... Зараховано!  Я надибав чуть зручнiший аналог вiртуальноi форумськоi клавiатури, але то все не те..  Незнаю
http://translit.ru/

borowed
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 776


люблю життя і красивих дівчат

480299480
« Відповідь #5 : 18:44, 25 Вересня 2008 »

ні,ну я просто ж не бачу в цьому проблеми,так як вже 8 років маю три мови.діло привички)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6401


« Відповідь #6 : 19:42, 25 Вересня 2008 »

Аналогічно, 3 мови кладу одразу після встановлення вінди:)
Але може хтось таки підкаже утиліту, яка одну мову буде відключати Smiley
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #7 : 20:00, 25 Вересня 2008 »

Аналогічно, 3 мови кладу одразу після встановлення вінди:)
Але може хтось таки підкаже утиліту, яка одну мову буде відключати Smiley
А краще переключати, АБО-АБО, нiчим менi пошук не допомiг на жаль, а хотiлося б таку утилiту все ж...

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6401


« Відповідь #8 : 12:14, 30 Вересня 2008 »

Не зовсім по темі, але теж цікаво - Українська типографська розкладка клавіатури:
http://grumbler.nnov.ru/useful/ibtl-ukr/

wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #9 : 13:11, 30 Вересня 2008 »

теж цікаво
Дуже навiть цiкаво.. Але з Пунтою не працюе зарраза. Автор попереджав- я не повiрив (так менi i треба)  nono

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6401


« Відповідь #10 : 13:25, 30 Вересня 2008 »

А пунта працює тільки з рос.-англ. мовами?
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #11 : 13:29, 30 Вересня 2008 »

Та нi, працюе з тими розкладками, що е на машинi, просто автопiдстановка з украiнською буде глючити.

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6401


« Відповідь #12 : 17:14, 30 Вересня 2008 »

Я чого спитав, подивився, що в описі до пунто писало про можливість перемикання мови кнопкою pause\break - зрадів і бігом поклав собі цю прогу. Далі кілька хвилин пробував найти, де активується така фасулька, але не найшов. Походу побачив, шо прога сильно заточена під англ\рос. розкладки.

В тебе який практичний досвід користування пунто?
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #13 : 19:32, 17 Грудня 2010 »

Вже декілька місяців користуюся Punto Swicher.
В основному для автозаміни (на ноуті не зручно набирати комбінації Alt+NNNN), але працює та автозаміна на 2+ ( .
Але стають у пригоді і зміна реєстра (Alt+Breack), і перевід з лат до кир (Breack).

Раншіше, щоб не паритися з Alt+Shift настроїв так: Alt+Shift+1 (eng), Alt+Shift+2 (рус), Alt+Shift+3 (укр).
Головна перевага — не треба пам’ятати в який ти зараз розкладці і скільки разів треба клацнути ).

Останній раз, чомусь не хотіло нормально робити.
Зараз займуся.
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF