Косів: форум міста та району
15:24, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Нова хвиля - 2008 (Юрмала)  (Прочитано 15686 раз)
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« : 11:38, 24 Червня 2008 »

Ще не встигли відійти люди від Євробачення, як вже скоро наближається новий конкурс, можливо не такий масштабний, але не менш важливий для України, Нова хвиля-2008.
Завдяки цьому конкурсу в нас засвітилася така зірочка як Тіна Кароль (2 місце), призерами також був дует "Барселона" в минулому році. Брав участь також і Віталій Козловський.
В цьому році Україну представляє Міка Ньютон та маловідоме тріо "Кліпси".
Фестиваль буде через місяць. але учасники вже готуються.
Я думаю, що в нас великі шанси. Адже Міка Ньютон дуже талановита. Щодо тріо, то я не чула жодної їхньої пісні.
А які у Вас думки з цього приводу???
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #1 : 17:49, 23 Липня 2008 »

Сьогодні по ТРК Україна в 20:30 будуть транслювати відкриття фестивалю. І до неділі кожен день. Вболіваємо за наших!!!!!!!!!!! Учасників багато. Сьогодні визначиться, порядковий номер кожного учасника завтра.
Міка Ньютон буде співати пісню Аеросміт "I don't want to miss a thing", Земфіри, і власну якусь. Земфіри пісню вона буде співати як національний хіт. Трохи обідно, могла щось українське заспівати, але всеодно буду за неї вболівати.
borowed
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 776

люблю життя і красивих дівчат


« Відповідь #2 : 00:02, 24 Липня 2008 »

а шо ше можна сподіватись від дівчинки з Івано-Франківщини....хіба що російських пісень....
Ілона
Абориген


Репутація: 34
Offline

Повідомлень: 553


« Відповідь #3 : 01:10, 24 Липня 2008 »

Я терпіти не можу ту мавпу...  Sad
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #4 : 09:12, 24 Липня 2008 »

Хто дійсно мавпи, так це гурт "Закльопки". А Міка Ньютон мила дівчинка, шкода, що співає російською. Але голос в неї сильний!!!
Буде вона сьогодні 4-та виступати, а "Кліпси" аж 17.
Хто бачив вчора виступ Кіркорова, як він погнав з Галкіна??? Я вмерла зі сміху!!!!!!!!!
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #5 : 12:34, 25 Липня 2008 »

Вчора був перший конкурсний день. Як завжди результати не такі, які б хотілося. Міка на 10-му місці, а "Кліпси на 7-му. Але навіть якщо не говорити про виступи українців, то мені не сподобалося, що багато балів поклали грузинському дуету "Джорджия", а мало балів поклали вірмену, що співав пісню "We are the champions". Італієць - супер виступив, я думаю вчора він заслужив своє перше місце. Латиш мені не сподобався. З росіянок одна непогана - Іріс, але зависокі по-моєму в неї бали. А наш гурт "Кліпси", чи точніше "Закльопки" мені виглядав як якась ресторанна група. Їм хіба тільки там виступати.
До-речі, читала інтерв'ю Міки про національний хіт. Вона готувала пісню Павліка "Ти подобаєшся мені". Але організатори конкурсу її забракували, і сказали їй співати Земфіру.
Так що такі-то справи.
Ілона
Абориген


Репутація: 34
Offline

Повідомлень: 553


« Відповідь #6 : 19:14, 25 Липня 2008 »

Ти так цікаво написала, що я повтор сьогодні дивилася  Smiley
Хоч не люблю такі конкурси...

А тут і скандал не забарився...

Цитувати
За последние две недели Катя Гордон ощутила на себе все негативные последствия шумных разбирательств с Ксенией Собчак. Несмотря на увольнение с работы, которому поспособствовала Собчак, Гордон встала на защиту идеологического недруга. Такой смелый шаг Катя сделала после того, как узнала об инциденте, случившемся между Ксенией Собчак и Аллой Пугачевой на фестивале «Новая волна». Напомним, недовольная вопросами о грядущей свадьбе певица в ярости подошла к организаторам и заявила: «Или я, эта шл...ха!». Прибалтика затаила дыхание.

- Я хочу поддержать Ксению Собчак. Я слышала и читала о инциденте в Юрмале, я, конечно, понимаю, что ей в любом случае очень тяжело, - поделилась своими мыслями по поводу инцидента с примадонной Гордон. - Я за последние две недели натерпелась много чего, например, когда вдруг от тебя отворачиваются коллеги, когда тебя отстраняют от эфира, когда ты попадаешь в сложную ситуацию, и только ленивый не бросает в тебя камень.

Побывав в шкуре проигравшего в случае со скандалом на «Маяке», сейчас Катерина отреагировала на «наезд» на неприятеля крайне благородно.

- Одна ситуация, когда Ксения Анатольевна пыталась поставить меня на место на моей радиостанции, что закончилось для меня плачевно; другое дело, когда главная женщина страны Алла Борисовна ставит тебя на место, это очень тяжело, - сопереживает скандальной Собчак радиоведущая.

Вместо того чтобы потирать руки и ухмыляться: «Мол, вот так тебе и надо!», Гордон заняла благородную позицию.

-Не нужно использовать случившееся, чтобы лишний раз пнуть ногой Ксению Собчак, мы остаемся с ней идеологическими врагами, но как живому человеку я ей сопереживаю, я слишком много пережила всего за последние две недели, - делится с LIFE.RU Катерина.

Впрочем, Гордон не скрывает, что до сих пор считает Ксению своим идеологическим недругом. К счастью, это не мешает ей проявить понимание, и даже в некотором роде сочувствие.

Скандал

Напомним, скандал разразился на Юрмале, где Собчак позволила пару шуток в адрес Аллы Борисовны. Шутки закончились, когда Пугачева шагнула за кулисы. Хорошее настроение певицы улетучилось в два счета: такой возмущенной ее не видели давно. По словам очевидцев, Алла Борисовна в ярости подошла к организаторам фестиваля и тихо сказала:

- Делайте, как хотите, но чтобы или я, или эта шл...ха!

Таких крепких выражений от своей главной музы «Новая волна» не ждала... Вот уж действительно, накатило. Собчак в этот роковой момент находилась всего в нескольких метрах, но никакой реакции с ее стороны не последовало. Ксения умело сделала вид, что ничего не слышит. Комментировать инцидент обе женщины, стиснув зубы, отказались.

Невольно вспоминается басня Крылова: «Ай моська, знать, она сильна, что лает на слона».

Впрочем, «лаять моське» пришлось по сценарию, а «слон», по уже сложившейся традиции, воспринял все буквально. Так было на «Новой волне - 2007»: тогда Паша Воля позволил себе сказать про Киркорова:

- Да, где-то я слышал это имя...

- Да кто ты такой?! Дорасти сначала до таких высот, добейся такого.

Тогда подруге Паши, Ксении Анатольевне, пришлось долго выслушивать нравоучения «старшей по званию» Пугачевой, защищая друга.

На сей раз, видимо, придется отдуваться за саму себя.


http://www.life.ru/video/4587

Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #7 : 16:01, 28 Липня 2008 »

Та гонять вони...
Щодо результатів, то перше місце в грузинського дуета "Джорджія", на другому росіянка Іріс, яка в першому номері повністю скопіювала нашу Тіну Кароль. А на третьому італієць. Офіційно оголошуть результати сьогодні. А ще скажуть, хто отримає Приз глядацьких симпатій та кого вподобала собі Пугачова, кому подарує 50000$. Наші "Закльопки" на шостому місці, а Міка - на 12-му.
Ілона
Абориген


Репутація: 34
Offline

Повідомлень: 553


« Відповідь #8 : 16:08, 28 Липня 2008 »

Іріс - це одеситка!
А продюсер в неї бувший Тіни Кароль!
А чого від Московії Huh? nea
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #9 : 16:09, 28 Липня 2008 »

Ого!!! Я й не знала. В Росії дійсно пів естради - українці. Їх би й більше було, але є ще такі, що не переїжають туда.
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF