Який у вас монітор?
Косів: форум міста та району
10:56, 27 Травня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Голосування
Питання: В мене
Монітор на ЕПТ (ящик з кінескопом) - 2 (14.3%)
ЖК (плоский) - 6 (42.9%)
В мене лаптоп - 3 (21.4%)
Проектор Smiley - 3 (21.4%)
Всього голосів: 14

Сторінок: 1 [2] 3 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Який у вас монітор?  (Прочитано 29332 раз)
Vlad
Абориген


Репутація: 37
Offline

Повідомлень: 567


46028
« Відповідь #15 : 23:11, 21 Березня 2009 »

Вони (широкоформатники)  спотворюють зображення,розтягають картинку по горизонталі.
Зручні для роботи з текстовими редакторами,для перегляду фільмів у форматі 16:9,але на фотках
користувачів форуму кожному можна було б накинути кілограм по 10 ))
Сучасні широкоформатники мають функцію управління формату зображення. Тобто такої проблеми вже не існує.
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #16 : 23:41, 21 Березня 2009 »

Vlad Сучасні широкоформатники мають функцію управління формату зображення. Тобто такої проблеми вже не існує.

так,але коли ,наприклад,гру,яка записана в форматі 3:4 виводиш на монітор формату 16:9,то або розтягує
по горизонталі,або збільшує,але тоді обрізає верх і низ.
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #17 : 00:18, 22 Березня 2009 »

Або стаціонариний широкоформатний монітор

Вони (широкоформатники)  спотворюють зображення,розтягають картинку по горизонталі.
Зручні для роботи з текстовими редакторами,для перегляду фільмів у форматі 16:9,але на фотках
користувачів форуму кожному можна було б накинути кілограм по 10 ))
Зате тобі видно,що зображено на аві у IVP

Time is not on your side.
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #18 : 00:09, 14 Грудня 2010 »

В мене монітор LG-FLATRON.(L1919S) і десь вже місяць він глючит,а саме коли включаю комп,то монітор весь білий через 10 хв роботи він як радянський телевізор нагрівається і починає показувати зображення,а сьогодні вже білий годину робить і непоказує,я вже і кабелі перевіряв на іншому компі то вони справні.Підкажіть що то могло там статися,бо без компа скучно?
♠S.Y.♠
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 616


Май нейм Юра . Foto by Nikon.

587544552
« Відповідь #19 : 00:25, 14 Грудня 2010 »

може холодне приміщення

В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #20 : 00:52, 14 Грудня 2010 »

А може йому кирдик прийшов? Навскидочку йому роки три?
При екстремальному використаннi РК живуть менше ЕПТ, в любому випадку в майсткрню треба, але ремонтувати його думаю нерентабельно.

Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #21 : 01:32, 14 Грудня 2010 »

то винен і холод і вік.
Якщо нема гроший) на новий монітор чи його ремонт,то купи собі кабель для телика.
Комп через дисплей телика працює люксово.Але є багато"але".

Time is not on your side.
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #22 : 02:24, 14 Грудня 2010 »

Йому вже 4 роки,я певно тим ніфроспідом його угробив:) А скільки десь може коштувати ремонт?
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #23 : 02:27, 14 Грудня 2010 »

Бачив таке, що картинка взагалі пропадала тільки від того як зігнутий шнур.
Причому і на ЕПТ, і на РК моніках.
Під’єднати до компа, де з монітором все в порядку. Якщо картина повториться — точно монік. А не відяха, не кабель і не джерело.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #24 : 02:57, 14 Грудня 2010 »

Бачив таке, що картинка взагалі пропадала тільки від того як зігнутий шнур.
Причому і на ЕПТ, і на РК моніках.
Під’єднати до компа, де з монітором все в порядку. Якщо картина повториться — точно монік. А не відяха, не кабель і не джерело.

Якщо я правильно зрозумiв- екран БIЛИЙ. Нiколи вiн не може бути бiлим з-за вiдеокарти або кабеля, вiн тодi чорний))
P.S. Ремонт навскидочку буде вiд USD 90 (Плосконос точнiше скаже), воно тобi треба?

julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #25 : 16:57, 14 Грудня 2010 »

<offtopic>
Якщо я правильно зрозумiв- екран БIЛИЙ. Нiколи вiн не може бути бiлим з-за вiдеокарти або кабеля, вiн тодi чорний))
та вже.
я використав більш загальний термін:
Цитувати
картинка взагалі пропадала
</offtopic>
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #26 : 17:33, 14 Грудня 2010 »

В мене є ше монітор старий той коробкоподібний,можливо буде його підключити що скажете?
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 554


« Відповідь #27 : 19:01, 14 Грудня 2010 »

В мене є ше монітор старий той коробкоподібний,можливо буде його підключити що скажете?
Шнуровидло влізає в дірку?
Якщо так, то які трабли?
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #28 : 23:54, 15 Грудня 2010 »

Сьогодні підєднував старий монітор DAEWOO,коротше підєднав почалась загрузка вінди і далі страшний звук тріскотіння,я з перепуду витяг вилку з розетки і подумав шо то може через то шо я монік зніс з поду і він був ше дуже холодний,тому жінка порадила ше годинку почекати.Через годину ми почали далі його включати я лиш упс включив а цей як затроскоче аж дим іде я вилку витяг а він від самого упса стріляє,жінка з того страху ще й світло в хаті виключила я упса намацати неможу.коротше нікому нераджу робити такі експерименти!
TEODORUK
Фахівець


Репутація: 4
Offline

Повідомлень: 261


TEO

8735724
« Відповідь #29 : 13:01, 20 Грудня 2010 »

Люди порадьте який надійний монік купляти,бо в моєму матриця згоріла,хочу шось файне з жк- 19 дюймових до 1500 грн?
Сторінок: 1 [2] 3 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF