Раз тема обновилася- тодi один з варiантiв для "недовго й дешево".
-Треба стакан-два бульйону мати, але якщо нема- кубики в помiч, ви не повiрите, але iх тоже можно з голоду вживати
-Рiжемо картоплю кружочками (чищену
), жаримо трошки, до чуть коричневоi, але чуть. Краще в тефлоновiй пательнi, а не в чавуннiй, саме ця- смачнiша так.
-Паралельно варимо шпикачки (можно й сардельки, можно й сосиски, що в присутностi дома, але шпикачки краще), не обовязково до кiнця, як вийде (як картопля пiдрумяниться).
-Заливаемо картоплю бульйоном (вогонь залежить вiд рiвня голодностi, але краще менший), так щоб покривало картоплю мiнiмум в два рази.
-Накриваемо кришкою
-Рiжемо шпикачосарделькососиски, краще дрiбно, кидаемо в пательню й мiшаемо. Добавляемо приправи (я унiверсальну, "для блюд з картоплi", тому там солi не треба, але це на смак)
-Терпимо, поки бульйон майже не випариться, перiодично помiшуючи. Пробуемо. Майже перед готовнiстю- дрiбненько рiжемо часник й посипаемо зверху, мiшаемо й через хвилину знiмаемо з вогню.
Якщо постаратися з приправами- це на смак ближче всьго до мадярськоi кухнi, яку я дуже люблю
P.S. В процесi нi одна цибулина не постраждала