Косів: форум міста та району
08:29, 29 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: 1 ... 4 5 [6] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Ваші улюблені рецепти!  (Прочитано 113222 раз)
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #75 : 08:25, 02 Червня 2011 »

Друзі, була в суботу на шашликах. І ми там їли крім шашликів, курячі крильця замариновані в меді. Яка це смакота  Таке враження, що аж кісточки пропиталися солодким маринадом.
Сама маринувати ще не вспіла по пробувати. Але розповідали, що все стандартно як в майонезі, тільки замість останнього дається звичайний мед. І коли жарити, то треба постійно перевертати, бо він дуже швидко пригорає.
Але яке то добре  Ням-ням  in_love
Я раніше навіть ніколи не чула про таке, не те що не пробувала..............
а я курку гріль мариную з медом Ням-ням

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Juha
Мол. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #76 : 09:29, 02 Червня 2011 »

Ого... І в духовку  Довго треба запікати?
Капець, коли вже той обід настане...  wall
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #77 : 09:36, 02 Червня 2011 »

Ого... І в духовку  Довго треба запікати?
Капець, коли вже той обід настане...  wall
в  духовку на півтора години

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Juha
Мол. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #78 : 09:38, 02 Червня 2011 »

А перевертаєш   
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #79 : 16:36, 02 Червня 2011 »

А перевертаєш   
так

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #80 : 20:38, 20 Червня 2011 »

вчора готвав стейки з сьомги на грілю.
4 свіжих охолоджених стейка полив соком з лимону, потім два жовтка (домашніх яєць) змішав з 4-ма ложками оливкової олії + приправа до риби (купляв суміш в узбеків у Франківську) і + морська сіль. натер цим маринадом стейки і на дві години в холодильник.  потім на сітку на монгалі або в духовку на сітку і включити функцію гріль, готувати 15-20 хв.
подавати з якимось легким салатом ну і само-собою хороше біле вино. Ням-ням

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
odnosel4anka
Абориген


Репутація: 54
Offline

Повідомлень: 938
Awards: KosivArt Аватар 2010

:)


« Відповідь #81 : 15:18, 26 Червня 2012 »

Готувала в глиняних горщиках (нарешті їх купила)

інгредієнти на 1 горшечок:
200-250 г свинини
3 шт. картоплі
1/2 цибулини
1 морква
1 ст. сметани, розведа теплим окропом (1:3)
1 лавровий листок
сіль, перець
жменька тертого сиру


Шматочки м'яса обсмажити на сковорідці, перекласти в горшечок.
У тій же сковорідці обсмажити нарізані моркву і цибулю і теж перекласти поверх м'яса.
Зверху посолити, поперчити, покласти 1 лавровий листок.
Нарізати картоплю і плотненько завантажити туди ж.
Сметану розвести теплим окропом і залити м'ясо з картоплею.
Накрити кришкою і поставити в холодну духовку.
Коли картопля стане м'якою, знімаємо кришку і вміст горщика засипаємо тертим сиром.
Дамо хвилин 15 для зарум'янювання сиру.

Готувалося при 250 градусах С 1 год + 15 хв з сиром

фото недуже, бо я так щолкнула тай все... але дуже смачно



* SL371709.JPG (214.68 Кб - завантажено 772 раз.)

"Своїм терпінням ми можемо досягти більше ніж силою" wink3
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


« Відповідь #82 : 17:49, 26 Червня 2012 »

Раз тема обновилася- тодi один з варiантiв для "недовго й дешево".

-Треба стакан-два бульйону мати, але якщо нема- кубики в помiч, ви не повiрите, але iх тоже можно з голоду вживати Smiley
-Рiжемо картоплю кружочками (чищену crazy), жаримо трошки, до чуть коричневоi, але чуть. Краще в тефлоновiй пательнi, а не в чавуннiй, саме ця- смачнiша так.
-Паралельно варимо шпикачки (можно й сардельки, можно й сосиски, що в присутностi дома, але шпикачки краще), не обовязково до кiнця, як вийде (як картопля пiдрумяниться).
-Заливаемо картоплю бульйоном (вогонь залежить вiд рiвня голодностi, але краще менший), так щоб покривало картоплю мiнiмум в два рази.
-Накриваемо кришкою
-Рiжемо шпикачосарделькососиски, краще дрiбно, кидаемо в пательню й мiшаемо. Добавляемо приправи (я унiверсальну, "для блюд з картоплi", тому там солi не треба, але це на смак)
-Терпимо, поки бульйон майже не випариться, перiодично помiшуючи. Пробуемо. Майже перед готовнiстю- дрiбненько рiжемо часник й посипаемо зверху, мiшаемо й через хвилину знiмаемо з вогню.

Якщо постаратися з приправами- це на смак ближче всьго до мадярськоi кухнi, яку я дуже люблю Smiley

P.S. В процесi нi одна цибулина не постраждала crazy

Сторінок: 1 ... 4 5 [6] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF