jennet
Новачок
Репутація: 2
Offline
Повідомлень: 8
|
|
« Відповідь #60 : 10:56, 19 Січня 2009 » |
|
Всіх зі святом!!! Все ж таки, секрети приготування гуцульського борщу залишились для мене невідомими.... На жаль. Буду щиро вдячна усім, хто допоможе мені і напише рецепт.
|
|
|
|
|
Роксолана
Новачок
Репутація: 0
Offline
Повідомлень: 1
|
|
« Відповідь #61 : 04:11, 27 Лютого 2009 » |
|
Ілона, щиро вдячна Вам за рецепт чинахів, ваш рецепт підійшов мені до душі , сьогодні зварила, ми з чоловіком наїстися не можемо, дуже смачно, ще раз дякую
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
Offline
Повідомлень: 2667
|
|
« Відповідь #62 : 11:47, 14 Листопада 2009 » |
|
Тим хто передивився страшилок в телевiзорi: як самому зробити майонез - Одне яйце - 250 грам олii рафiнованоi - чайна ложка цукру - 1/3 чайноi ложки солi - столова ложка лимонного соку -------------- Це мiнiмум, далi продукти- по бажанню, буде столова ложка гiрчицi- буде провансаль, хочете татарський варiант- добавте часничку та соленого огiрка дуже дрiбненько.. Якщо маете блендер (якщо знаете що то за звiр)- засипаете туда, нi- збиваете де вам зручно. Важливо, що збивати треба жовток спочатку! (не олiю, а потiм яйце добавляти!, тодi рiденько дуже буде). Блендером- хвилинка-двi , вилкою в мисцi чи чим ви там привикли- поки не надоiсть i не захочеться вже попробувати. P.S. Сам так розважався пару раз всьго, краще я в перевiрений магазин схожу швиденько, але кому охота- на здоров"я
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
Offline
Повідомлень: 6509
|
|
« Відповідь #63 : 11:59, 14 Листопада 2009 » |
|
дікувать за рецепт а як на смак домашній майонез?
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
Offline
Повідомлень: 2667
|
|
« Відповідь #64 : 19:00, 14 Листопада 2009 » |
|
дікувать за рецепт а як на смак домашній майонез? Якщо яйце вiд власноi курочки..., а олiю не ключниця робила.. то кращий за магазинний З поганого магазину- точно.
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Offline
Повідомлень: 1197 Awards: KosivArt Аватар 2009
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #65 : 14:52, 18 Листопада 2009 » |
|
Рецепт смачного і оригінального бутерброда Потрібно два кусочка хліба, бажано округлої форми. Один кусок змащуємо маслом, а з іншого виймаємо з середини м'якуш і ставимо зверху на перший кусочок. Виходить така собі мисочка. Туда дрібно нарізати ковбаси, можна полядвиці, зверху розбити одне яйце. Приправити. Запекти у вже розігрітій духовці. (не забути на бляшку покласти фольгу, а вже потім бутерброд). Після запікання можна починати фантазувати, як з піцою. Я тільки притираю сиром і прикрашаю зеленню. Смачного
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
Offline
Повідомлень: 2667
|
|
« Відповідь #66 : 15:35, 18 Листопада 2009 » |
|
Рецепт смачного і оригінального бутерброда Потрібно два кусочка хліба, бажано округлої форми. Один кусок змащуємо маслом, а з іншого виймаємо з середини м'якуш і ставимо зверху на перший кусочок. Виходить така собі мисочка. Туда дрібно нарізати ковбаси, можна полядвиці, зверху розбити одне яйце. Приправити. Запекти у вже розігрітій духовці. (не забути на бляшку покласти фольгу, а вже потім бутерброд). Після запікання можна починати фантазувати, як з піцою. Я тільки притираю сиром і прикрашаю зеленню. Смачного Можно до речi то робити й на пательнi (на зовсiм маленькому вогнi). Я ще правда попри масла (зовсiм небагато), мазав нижнiй кусочок паштетом (ковбаси потiм вiдповiдно трошки менше). А яйце наперед розбити в якусь посуду й змiшати з спецiями (для лiнивих- пакетики "сухий часник", "сумiш перцiв", "крiп", далi по фантазii). Й сиром притирати- до термiчноi обробки!
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #67 : 19:29, 18 Листопада 2009 » |
|
маю фірмове блюдо: берутся курячі гомілки, натираются спеціями (можна вігета для курки) я використовую змішані татарами приправи. змазуєтся таса олією, викладаются гомілки, в духовку на не великий вогонь. нарізаєтся бульба соломкою як на фрі. коли гомілки покриваются легонько скоринкою, засипаєм бульбу, солится по смаку, в процесі перемішуєм. коли бульба майже готова, добавляєтся лечо 0.5-0.75л(бажано домашнього приготування) і на малий вогонь на 5хв щоб дійшло. готова страва викладаєтся на велику тарілку, та посипаєтся тертим сиром(бажано мацарелла) повністю покриваючи страву, прикрашаєм зеленьою. СМАЧНОГО
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #68 : 21:29, 16 Січня 2011 » |
|
сьогодні готував таке складники: 1 кг філе індика 2 банани (найкраще вибрати недостиглі зеленкуваті плоди) 1 банка персиків консервованих 1 банка консервованих ананасів 1 ст.л. каррі оливкова олія 400 г моцарели сіль, перець готується: М"ясо порізати смужками, обсмажити в оліїі до золотистої шкірочки і викласти у вогнетривку форму, посолити, поперчити і притрусити каррі. Персики, банани і консервовані ананаси порізати кубиками. в олії, котре залишилося після м'яса обсмажити подрібнені фрукти, викласти їх і ретельно перемішати. Покрити м"ясо з фруктами пластинками моцарели і запікати при 180 градусах протягом 15хв. на гарнір вист пасує рис відвапений з овочами.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #69 : 22:52, 16 Січня 2011 » |
|
Лазанья, згадав шо Квітка рецепт питала Інгредієнти: 250 г листів лазаньі 1 кг фаршу 500 г помідорів 200 г цибулі 150 г моркви 3-4 зубчики часнику 1 літр молока 100 г вершкового масла 100 г муки 300 г твердого сиру 50 г пармезану сіль перець рослинна олія цибулю і часник дрібно покришити,моркву натерти на середній терці, з помідорів зняти шкірку і перемолоти на блендері, цибулю і часнк пожарити на олії, після цього додати фарш, посолити, поперчити і тушитити до готовності (приблизно 20-25 хвилин), добавити помідори і тушити ше 5 хв. соус бешамель: ростопити масло, додати муки добре помішуючи, трошки обжарити, потім тонкою цівкою (та нє струйкою) влити молоко, добре перемішати і довести до кипіння. Нагрівати до тих пір, поки соус не стане по консистенції нагадувати рідку сметану. Головне, стежите, щоб не утворилися грудочки. Соус троха посолити, за смаком і додати мускатний горіх і часник. У форму для запікання (у мене форма 20х35 см і висота 5 см) викласти листи лазаньі (уважно прочитайте інструкцію на упаковці, деякі фірми пропонують листи лазаньі відварити, деякі - використовувати сухі листи).в мене сухі, на листи викладаю половину фаршу, потім третина соусу, посипаю половиною сиру, знову листи, решта фаршу, третина соусу, решта сиру, знову листи і полити рештою соусу і в духовку на 45хв температура 180гр. готову лазанью посипати пармезаном і ше на 5хв в духовку. Смачного
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Offline
Повідомлень: 1898 Awards: KosivArt Ракета 2010
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #70 : 02:19, 17 Січня 2011 » |
|
Дякую. Я вже понад два роки маю кілька скопійованих з нету рецептів лазаньї.Ніяк "руки не доходять..."(((((( Порадь,де взяти листки лазаньї?
|
Time is not on your side.
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
Offline
Повідомлень: 3335 Awards: KosivArt Інформатор 2010
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #71 : 10:24, 17 Січня 2011 » |
|
мені передають з Італії. півкілограмова пачка шось в районі 3 ойро.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Malva Landa
Постійний відвідувач
Репутація: 11
Offline
Повідомлень: 144
|
|
« Відповідь #72 : 10:45, 17 Січня 2011 » |
|
Картопляна піца •4 середніх картоплини •З яйця •4-5 сирих печериць •100 г крабових паличок •100 г консерв. кукурудзи •100 г. твердого сиру •сіль, перець до смаку •зелень, олія Спосіб приготування:1. Картоплю нарізаємо кубиками ≈ 1 см², промиваємо та підсушуєм на друшлаку. Сковорідку діаметром ≈ 25 см. Розігріваємо та покриваємо олією. Вкидаємо картоплю і обжарюєм з усіх сторін до готовності. Солимо і перчимо до смаку. 2. Добавляєм нарізані дольками печериці, накриваєм сковорідку кришкою на 2-3 хв. Збиваєм яйця, підсолюєм та рівномірно заливаємо в сковорідку. 3. Викладаєм нарізані крабові палички і кукурудзу. Накриваємо кришкою та готуємо 10-15 хв. на малому вогні. Посипаєм тертим сиром, залишаєм на вогні під кришкою на 1 хв. 4. Страву на стіл подаємо гарячою, посипаною зеленню. Інградієнти можна міняти взалежності від Ваших вподобань та фантазії.
|
Не варто рухатися швидше, ніж літає ваш ангел-охорнець
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Offline
Повідомлень: 1197 Awards: KosivArt Аватар 2009
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #73 : 22:40, 20 Січня 2011 » |
|
На десерт. Смажені банани з ромом. Доста прикольна штука до морозива. Беруться банани, розрізаються по-половині, а потім на пластинки. З одного цілого банана має вийти 4 пластинки. На сковорідці розтоплюємо масло, ставимо пластинки бананів і обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору, та головне незабагато, можна краще недосмажити. Зверху посипаємо кубинським цукром, поливаємо ромом і оперативно запалюємо запалкою. Чекаємо щоб вогонь догорів. Подається гаряче разом з морозивом (на тарілці: морозиво, скільки душа забажає; банани - аналогічно; зверху поливаємо тим соусом на якому смажилося). Спробуйте, дійсно дуже смачно. Оточуючих бажано завчасно попередити про вогонь, моя мама такий кіпіш в кухні завела, що сміху було мало, та я її задобрила бананами
|
|
|
|
Juha
Мол. модератор
Репутація: 77
Offline
Повідомлень: 2517 Awards: KosivArt Душа форуму 2009
My little dream )))
|
|
« Відповідь #74 : 21:46, 01 Червня 2011 » |
|
Друзі, була в суботу на шашликах. І ми там їли крім шашликів, курячі крильця замариновані в меді. Яка це смакота Таке враження, що аж кісточки пропиталися солодким маринадом. Сама маринувати ще не вспіла по пробувати. Але розповідали, що все стандартно як в майонезі, тільки замість останнього дається звичайний мед. І коли жарити, то треба постійно перевертати, бо він дуже швидко пригорає. Але яке то добре Я раніше навіть ніколи не чула про таке, не те що не пробувала..............
|
|
|
|
|
|