Косів: форум міста та району
14:34, 19 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Голосування
Питання: Легалізація проституції за і проти
за легалізацію - 15 (55.6%)
проти легалізації - 12 (44.4%)
Всього голосів: 26

Сторінок: 1 ... 4 5 [6] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Легалізація проституції за і проти  (Прочитано 119053 раз)
julio
Абориген


Репутація: 38
Offline

Повідомлень: 556


« Відповідь #75 : 06:26, 06 Січня 2010 »

... Думаю, що більшість думок, які висловлюють свою жорстку категоричність проти легалізації проституції (це дописувачі жіночої статі) мають вузький кругозір, який базується на християнській вірі, ...
Ви, певне, не дуже уважно читали книжку, в якій описано ставлення засновника "християнської віри" до цього явища? "І я тебе не засуджую." - так було сказано жінці.

Всю тему нєасіліл многобукоф, але хіба вам не відомо, що будь яку справу, можна зробити добре, продумано, а можна, так як це собі уявляють ті, хто "проти".

Переглянув початок теми, і так не і не знаю, чи хтось поставив запитання: "З якою САМЕ МЕТОЮ треба чи не треба легалізовувати проституцію?"
Спочатку визначаються цілі, а вже потім способи їх досягнення.

Тепер, щодо думки про те, що, коли цю спаву легалізують, то "це буде сприйматися нормально, бо це - законно". Ось тут мені дуже дивно.
Ну, так, звичайно ,якщо розум замінений зомбо-ящегом та журналами з газетами, то таке може статися.
Але, до прикладу, ні для кого не секрет, що в умовах "вільного ринку" бізнес часто (а може і занадто часто) ведеться, м'яко кажучи, не завжди чесними методами. Цілий, так званий "цивілізований світ" живе за цими так званими "законами ринку" - але я не думаю, що комусь вдасться мене переконати, що недобросовісна реклама, порушення технологій виготовлення, маніпуляції з цінами, брудна конкурентна боротьба і все решта - то є нормально, бо в цілому "бізнес" - то законна штука. Мені це не підходить - і я цим не займаюся.

То хто затуляє нам рота, для того щоб сказати своїм дітям, друзям і близьким, що проституція, хоч і легалізована (наприклад), але вважати її за повноцінну і абсолютно порядну діяльність неможливо?
Ну, хіба, може, хтось боїться, що після таких слів можуть допомгти "писок стулити" назавжди... Але ми і так забагато замовчуємо. Одною справою більше чи менше - нас це може і не врятувати.

Я не знаю, як може повпливати легалізація проституції на її стан...
В СРСР монополія на вино-горілчані вироби належала державі, самогоноваріння - переслідувалося. А джагу як гнали, так і женуть до тепер.

BigFAN
Модератор


Репутація: 66
Offline

Повідомлень: 3335
Awards: KosivArt Інформатор 2010

постріл - це передача думок на відстань...


« Відповідь #76 : 20:36, 25 Березня 2010 »

у Франції депутати хочуть легалізувати будинки розпусти, мотивують дане рішення потрібне для збільшення напливу туристів до країни. весь прикол в тому що сьогодні повії Франції провели мітенг-забастовку проти прийняття даного закону. це шо означає шо їхні повії нікого сьогодні не обслуговували? бідні Французи прийдеться їм сигодні самим.....

Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
Саша Козак
Новачок


Репутація: 2
Offline

Повідомлень: 8


« Відповідь #77 : 18:53, 30 Січня 2012 »

Краще легалізувати, так чи інакше гроші попадались би до державного чи міського бюджету!
Тарас Пасимок
Абориген


Репутація: 49
Offline

Повідомлень: 2572


« Відповідь #78 : 18:57, 30 Січня 2012 »

Краще легалізувати, так чи інакше гроші попадались би до державного чи міського бюджету!

в нормальних країнах так, а в нас просто все йшло б в кишені керівникам як і весь інший бюджет! crazy
anv
Абориген


Репутація: 13
Offline

Повідомлень: 701


« Відповідь #79 : 00:26, 25 Березня 2012 »

Овва!!! поначитувався ваших відповідей... і смішно і грішно.
Бачу тут два табори: за(бо воно вже і так існує) проти(бо то його невидно, а як дозволити то будуть стукати в хату й рекламувати свої послуги чи пропонувати комусь з членів сімї попрацювати в борделі...)
 Мда тут уже все сказано, але ще є куди всунути своїх 5 коп.
 Я за! Бо я не сприймаю легалізацію, як поштовх до розвитку. Всі пишуть про дітей і жінок, про прирівнювання проституції, як професії до вчителів і лікарів. Ну тут уже повний бардак. Виходить так, що як легалізують і покажуть по ТБ і чиясь жінка каже, що на біржі запропонували піти пососарити є вільне місце в борделі і все таке... млін ну і фантазії(була собі жінка, як мишка, а тут легалізували і зірвалася з ланца... "страшна- ця штука легалізація"). Думаю, що по кожній сформованій людині можна сказати чи може вона на таке погодитись і легалізація на її моральність ніяк не вплине.
 Щодо дітей! Виховати це ж і є завданням батьків. Кожен бачить свою дитину вихованою і культурною. Є така професія, як водій асенізатора(треба "сосати" какулі), прибиральники, і тд. Ці професії легалізовані і потрібні. Що є черга бажаючих. І не вірю, що навіть, якщо легалізують проституцію то ми(батьки) не зможемо дома привити дітям розуміння етики і сприйняття, що добре, а що ні. Якщо в когось ТВ більший авторитет, як мама і тато то легалізація тут ні до чого.  Люди підсвідомо розрізняють рівень престижності і я щось не вірю, що легалізація навіть через триста років поставить на один щабель вчителя, лікаря, вихователя в садочку і повію.
Про чоловіків... приходить жінка з роботи і чоловік думає чи він 28 чи 38. А що очі не бачили, що брали? А якщо це сталось через легалізацію(була лікарем чи домогосподаркою, а потім змінила місце роботи у всіх поняттях слова "місце") і чоловік дізнався про це з трудової то тут можна посміятись і розійтись, але я щось не вірю в такі страшні історії.
 Про людей, яких ми обговорюємо... В кожного свій шлях... Не думаю, що колись будуть горді повії, а їхні діти писатимуть твори про професійні здобутки батьків(легалізують чи ні, але не вірю, що діти гордитимуться даною професією своїх батьків). Це лише змінить правовий статус цих людей. Вони будуть робити те, що й роблять зараз, але без дахів з мєнтури та банд(хоча й простих бізнесменів в ролі сутенерів напевне не буде, як і не будуть повії тікати від міліції. А тікають вони не від штрафів, а від безкоштовної роботи(самі доблесні працівники розказують, як вони приймають дівчаток в відділ на перевиховання), а так їм уже обломиться безкоштовний сєкас.
 Про навалу працівниць на вулицях міст і в рекламі... ніхто не буде бігати в день по парках і віддирати татів від колясок з дітьми...
Рекламувати також ніхто таке по вулицях не буде!
Сторінок: 1 ... 4 5 [6] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF