Косів: форум міста та району
10:58, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: На сесії коломийської райради жоден «свободівець» не проголосував за заяву про в  (Прочитано 6161 раз)
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987

Moskalowka


« : 20:24, 13 Січня 2012 »

Сьогодні на сесії Коломийської районної ради депутати ініціювали прийняття заяви районної ради з вимогою відставки президента Януковича, уряду Азарова та дострокових виборів у Верховну Раду у зв'язку з катастрофічним станом справ в економічній, політичній, соціальній та гуманітарній царинах життя України.

В заяві наводилися аргументи потрібності такого кроку, проте вони, очевидно, переконали не всіх депутатів, які були присутні у сесійні залі.

Зокрема, дане рішення підтримали лише депутати із фракції «Батьківщина» (26, двоє були відсутні із поважних причин), «Фронт Змін» (проголосували 16 депутатів, четверо були відсутні із поважних причин) та всі п’ять депутатів із фракції «За Україну».

Як результат, за рішення про відставку Януковича, Азарова та за позачергові вибори до парламенту проголосувало лише 47 депутатів. Щоб рішення набрало чинності не вистачило чотирьох голосів.

Їх могли би дати депутати від ще однієї партії, яка ідентифікує себе, як опозиційна, із «Свободи». Проте всі 8 «свободівців», які були присутні на сесії (з 12 депутатів, обраних до районної ради) утримались від голосування і таким чином «Свобода» не дала жодного голосу за відставку Януковича. В кулуарах говорять про те, що, начебто, голова фракції «Свобода» у районній раді особисто дав вказівку депутатам не голосувати за рішення щодо відставки чинної влади.

Цікаво, що депутати від «Свободи» у Коломийській районній раді не вперше «утримуються» від радикальних голосувань, а також навіть саботують сесійні засідання. Зокрема, саме «свободівці» «зірвали» сесію щодо засудження політичних репресій в Україні, узгоджено діяли з провладними фракціями при голосуванні щодо районного бюджету на 2011 рік.

Такі дії членів патріотичної партії виглядають дивно. Адже на останньому з’їзді партії її лідер Олег Тягнибок заявив, що українським опозиційним партіям необхідно об’єднуватися, а також діяти одним фронтом, аби отримати перемогу на парламентських виборах у 2012 році. Звідси постає логічне запитання: чи можливе таке об’єднання і чи здатна партія діяти одним фронтом проти чинного режиму, якщо її депутати навіть не доклалися до того, аби підтримати рішення про відставку Януковича та Азарова?





wtf ? То є таки правда ?  pleasantry ЦЕ ВСЕ ПРАВДА ПРО ЖИДІВ, МАСОНІВ, ВСЕСВІТНЮ ЗМОВУ ?!?!?!






* 2010-09-03Tugnibok 007_resize.jpg (141.03 Кб - завантажено 679 раз.)
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010


« Відповідь #1 : 21:06, 13 Січня 2012 »

З якого ресурсу інформація?
Є офіційна оцінка діяльності коломийських депутатів на сайті Свободи.
А от і результат
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF