Косів: форум міста та району
09:22, 29 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Голосування
Питання: Як ви ставитеся до зовнішнього оцінювання?
Позитивно
Негативно
Я й без нього поступлю

Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Зовнішнє незалежне оцінювання  (Прочитано 18935 раз)
_wanted_g
Новачок


Репутація: 3
Offline

Повідомлень: 42


« : 11:26, 15 Серпня 2008 »

Тут ви можете залишити свої коментарі,плюси та мінуси ЗНО Всезнайко

Ти і я, разом проти кретинів!
_wanted_g
Новачок


Репутація: 3
Offline

Повідомлень: 42


« Відповідь #1 : 11:29, 15 Серпня 2008 »

Висловлю свою думку.Я вважаю,що ЗНО непогана штука.Воно дає можливість кожному пробитися в люди.Але наш народ при поганих результатах знайде вихід.

Ти і я, разом проти кретинів!
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #2 : 11:44, 15 Серпня 2008 »

Ой, Ви знаєте, я погоджуюся на всі 100%, що це класна штука. Але нам ще трохи треба розвинутися до неї. Тому що все ж таки не скрізь однаковий рівень викладання в школах україни. Є такі села, де не знають, що таке комп'ютер.
Але, то добре, що вони такими категоричними кроками це проводять, оскільки швидше будуть намагатися розвиватися.
Розкажу вам ситуацію, мій шеф, який займає дуже високу посаду в банку, його рідний брат 10 років пропрацював першим заступником міністра фінансів україни не зміг разом з братом просунути дочку на бюджет в Нархоз. Дівчинка поступила на платне, а на державне вони нічого зробити не могли. І він мені каже: "Юля, я в тому році стільком чужим дітям поміг поступити, а в цьому моя рідна дитина, а я нічого не можу зробити".
Ще одна ситуація, ще одна моя знайома, самостійно без грошей за результатами тестування (+ англійська мова усно) поступила на державне в Київський Інститут Міжнародних Відносин на спеціальність Міжнародний бізнес. Не знаю, можливо це тільки перший рік так, на наступний рік люди вже побачать, що й по-чому, і придумають як можна на цьому заробити, і такого вже не буде, але це, що я розказала, це факти, "З перших рук".
Так що я ЗА.
_wanted_g
Новачок


Репутація: 3
Offline

Повідомлень: 42


« Відповідь #3 : 16:14, 15 Серпня 2008 »

Тести ще не вдосконалені,але це лише початок і як то кажуть перший блін завжди поганий.Наприклад в тестах з правознавства цього року було нараховано 40% помилок.Але в нас все ще попереду.До речі,90% школярів,які цього року здавали зовнішнє,здали на "успішно".До того ж появилося більше шансів поступити,бо сертифікат можна дати в різні вузи одночасно.В мене знайомий поступав цього року в 5 вузів і поступив всюди.Я сумніваюся,що в попередні роки в нього це б вийшло.По-перше,він не встигав би на екзамени в ці вузи,бо міста далеко один від одного,по-друге,дні здач могли б співпадати.

Ти і я, разом проти кретинів!
slovena
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 3


« Відповідь #4 : 09:59, 19 Квітня 2013 »

ЗНО "в оригіналі" - варіант 2008-2010 років - надавало можливість вступу в обраний ВНЗ із високими балами сертифікатів, тепер же, коли і шкільні бали також рахуються, і ВНЗ можуть якісь свої бали додавати - не все так добре, адже як виставляються шкільні бали знають усі.  oh Проте ЗНО якнайкраще відповідає світовій практиці: маєш знання - подаєш документи у ВНЗ. Поживемо-побачимо, що буде із ЗНО далі.

ЗНО боязно? Готуйся серйозно!
Допоможе "Світ слова"!
anv
Абориген


Репутація: 13
Offline

Повідомлень: 701


« Відповідь #5 : 10:30, 19 Квітня 2013 »

Все просто. У суддів, прокурорів, великих начальників і просто багатих та впливових людей є дітки. І дітки ці не завжди можуть набрати необхідні бали, а прибирати на вулицях, продавати в магазинах, базарах і тд то не для них. Тому і роблять різні корупційні дзюрочки.
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF