Косів: форум міста та району
02:32, 29 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Закон про мови в Україні  (Прочитано 9224 раз)
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987

Moskalowka


« : 12:08, 25 Липня 2012 »

Вирішив підтримати людей які захищають мою рідну українську мову. Люди під "українськи домом" не від партій, а громадяни України, які за власним бажанням, зібравши речі і залишивши сім"ї, поїхали до Києва захистит Мову і протестувати закон "Про мови в Україні", який як я хочу зазначити, може стати інструментом до введення в Україні де-юре другої мови, тобто російської, не тільки на Сході, а й це може бути закріплено на вседержавному рівні, що само собою доб"є Мову на сході і буде все більш налізати на Захід України, що може призвезти до повного зникнення Української мови, через те, що групка українофобів з партії ригів не може вивчити Українську і в якої повністю провалено 2 роки їхнього привладності. Цей закон фактично може призвезти до федералізації України (якшо і далі будуть керувати ці туршуки ригівські і якшо ліліпутінський Медвідчук стане Прем"єром), або в гіршому випадку до розпаду держави.

Отже, просили голодувальники, а саме особисто пан Леонід Бровченко з Вінничини (який голодує уже 15 день) поширювати певну інформацію серед людей (додам нижче документ). 28 липня в суботу біля Українського Дому має пройти міжконфесійна молитва за мову, тому просили шоб люди приходили (детальніше інформація в повідомленні)

Хочу сказати шо люди геть незадоволені діями влади і підтримують голодувальників, особисти при мені до голодувальника підійшла мешканка Києва, пенсійного віку, з внучкою років 5-ти і сказала, що хоче внучці показати справжніх героїв, які уже 3-тій тиждень протестують таким шляхом, захищаючи Україну та українську мову від цієї донецької напасті.

Сама влада забила на то все і зараз відпочиває по найдорожчим курортам світу, в той час як люди уже 3 тиждень голодують і сидять під відкритим небом і в палюче і сонце і в проливні дощі, непокидаючи місце ні на хвильку, тому що за кутом УкрДому стоїть АвтоЗак і автобус і навколо них через кожних 5 метрів по мєнту. Мєнти взагалі в Києві на кожному кроці, мені вже аж боязко стало, тому шо йдеш і бачиш за кожним кутом і під кожним слупом 1-2 мєнти.

А тим часом, Януковощ добудовує свою вертолітну площадку і радується життю в межигір"ї поки Київ під контролем міліції, а люди тихонько сидять у норах, а які не сидять, за тими пильно слідкує міліція, яка в разі чого, гідна кинутися на людей заради захистку урки з банкової вулиці.

п.с. Провели в останню путь великого Актора і керівника театру ім. Івана Франка - Богдана Ступку, шкода таку людину, яка любила Україну, вміла чудово грати на сцені і була просто хорошою людиною.

[вкладення вилучене Адміністратором]

* Изображение.jpg (338.14 Кб - завантажено 899 раз.)
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987

Moskalowka


« Відповідь #1 : 12:16, 25 Липня 2012 »



[вкладення вилучене Адміністратором]
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF