Цифрове телебачення
Косів: форум міста та району
18:39, 20 Травня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] 2 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Цифрове телебачення  (Прочитано 16710 раз)
♠S.Y.♠
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 616


Май нейм Юра . Foto by Nikon.

587544552
« : 13:05, 13 Травня 2012 »

Хто шо знає про це  , заходив на сайт щось нічого конкретного , може хтось підкаже які тюнери підходять ? Маю тюнер openbox  x - 800.

В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #1 : 16:34, 13 Травня 2012 »

Маєш на увазі цифрове ефірне?
Оупенбокс не підійде.
Є три формати цифрового:DVB-T,DVB-S,DVB-C.
Значить Діджітал відео броудкаст Т - ефірне,S-сателайт,супутникове,С- кабельне.
Суть в тому,що як і в західних країнах,Україна переходить з аналового ефірного в цифрове ефірне,тобто DVB-T.
Для прийому потрібен тюнер,який в працює в цьому форматі.
Всі ж супутникові тюнери,в тім числі й оупенбокс,працюють в DVB-S,тому непридатні для прийому цифрового ефірного.
Сучасні моделі телевізорів оснащені таким тюнером,але наші власть імущі,як завжди,замутили,що для прийому вмонтований телевізійний не підійде,потрібно купувати за кілька сотень окремий.Вони вже є в продажі.
Але знову ж таки,не факт,що ефірне в нас потягне,бо вишка в Чернівцях,сигнал доходить до нас слабенький,за горбами його звичайна антена не потягне,як і раніше.


s19or
Фахівець


Репутація: 6
Offline

Повідомлень: 320

328828488
« Відповідь #2 : 00:34, 15 Травня 2012 »

його звичайна антена не потягне,як і раніше.


А якшо не в Косові приймати сигнал то для прийому підійдуть звичайні антени які зараз використовуються для аналогового ТВ, чи треба  рекомендовані купляти http://kvantefir.com/ua/antena ?

Зелений світ - магазин рослин http://zelenyi-svit.org.ua
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #3 : 20:30, 16 Травня 2012 »

Мають підходити звичайні ефірні антени.
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1988


Moskalowka


« Відповідь #4 : 12:41, 31 Грудня 2012 »

На рах. цифрового інет телебачення, існує зараз багато сервісів, але з"явився новий проект торрент-тв, діє за принципом торента, дивишся і передаєш ще іншому.

сайт    torrent-tv.ru

wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #5 : 19:01, 31 Грудня 2012 »

На рах. цифрового інет телебачення, існує зараз багато сервісів, але з"явився новий проект торрент-тв, діє за принципом торента, дивишся і передаєш ще іншому.

сайт    torrent-tv.ru
Ага, дуже хороший сервiс, звернув увагу що на сьогоднi на модерацii good

IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1988


Moskalowka


« Відповідь #6 : 22:42, 20 Січня 2013 »

Сьогодні вийшло протестувати наше DVB-T, телевізор був з вмонтованим тюнером стандарту DVB-T, якась стара антена, здається "польська" з підсилювачем.
Проскановано було 32 канали, з них працювало не більше 10 напевне, решта хотіли CAM модуль для розкодування, його треба окремо купляти шоб дивитися всі ті канали.
Якість каналів класна стандарту MPEG4 як на спутниковій антені, є телепрограма на ТК.

Серед каналів які були це Місто ТВ, Буковина ПЛЮС, MTV Україна, МЕГА, Голдбері і ше якісь.

Найблища вишка до нас в с. Дебеславці, Коломийський р-н.
Канали
http://www.efirt2.tv/perech_telekanali_rus.html


* Karta_Ukraine_rus_1.jpg (116.84 Кб, 665x429 - переглянуто 1646 раз.)

s19or
Фахівець


Репутація: 6
Offline

Повідомлень: 320

328828488
« Відповідь #7 : 23:22, 20 Січня 2013 »

то тестував на DVB-T чи DVB-T2 тюнері ?

Зелений світ - магазин рослин http://zelenyi-svit.org.ua
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1988


Moskalowka


« Відповідь #8 : 23:34, 20 Січня 2013 »

хз, був вмонтований в телевізор, вони тепер у всіх нових вмонтовані.

Ну і це покращення пенсіонеру, який дивився завжди просту антену обійдеться близько 1000 грн. (тюнер десь від 550 і САМ модуль від 350 грн. + можливо нова антена від 150 грн.)

s19or
Фахівець


Репутація: 6
Offline

Повідомлень: 320

328828488
« Відповідь #9 : 23:46, 20 Січня 2013 »

також користуюсь, правда в Станіславові через Strong SRT 8502 вже десь три місяці, працює 31 канал. Якість картинки дійсно хороша

хз, був вмонтований в телевізор, вони тепер у всіх нових вмонтовані.

Ну і це покращення пенсіонеру, який дивився завжди просту антену обійдеться близько 1000 грн. (тюнер десь від 550 і САМ модуль від 350 грн. + можливо нова антена від 150 грн.)


САМ модуль в тебе хоче тому що тюнер таки DVB-T.

Тюнери багатьом пільговикам держава безплатно давала http://alnet.com.ua/2012/04/20/8988/ за умови написання заяви. Хоча погоджуюсь могли впровадити все і на DVB-T

Зелений світ - магазин рослин http://zelenyi-svit.org.ua
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #10 : 16:04, 21 Січня 2013 »

Сигнал іде в форматі Т2.
Про модуль - не чув.щоби планувались якісь кодовані канали,для розкодовки яких він потрібен.Каналів мало напевно тому,що слабий сигнал, і рівня сигналу не вистачило для всіх каналів,які транслюються.
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1988


Moskalowka


« Відповідь #11 : 16:46, 21 Січня 2013 »

Чому тоді тут рекомендують САМ модуль для Irdeto ? http://www.efirt2.tv/kakie_cam_rus.html

ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010

446895790
« Відповідь #12 : 17:36, 21 Січня 2013 »

КАМ модуль до телевізорів,які підтримують Т2,такі телевізори з"явились в продажі десь рік тому.А для всіх інших продається тюнер Т2,він такий самий,як супутниковий,але для ефірного.
malva
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 10



« Відповідь #13 : 13:59, 22 Січня 2016 »

Недавно переїхала до вашого міста. Хочу підключити цифрове телебачення. Раніше користувалася послугами провайдера Воля. Чи є ця компанія в Косові або щось аналогічне?
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6381

89565139
« Відповідь #14 : 16:32, 22 Січня 2016 »

є в Косові провайдер тб і інтернету, вам у сусідню тему.
Сторінок: [1] 2 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF