Вело gadgets
Косів: форум міста та району
04:48, 18 Жовтня 2018 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] 2 3 4 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Вело gadgets  (Прочитано 25945 раз)
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987


Moskalowka


« : 13:54, 14 Квітня 2012 »

Купив і поставив на днях бездротовий велокомп. Давно хотів такого, вже подивлюсь як це чудо китайської техніки буде працювати в естримальних умовах.

http://ivan.if.ua/?p=254

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 99
Offline

Повідомлень: 6346

89565139
« Відповідь #1 : 14:36, 14 Квітня 2012 »

Головне на зиму знімати.
Burkut
Фахівець


Репутація: 12
Offline

Повідомлень: 310



« Відповідь #2 : 16:24, 14 Квітня 2012 »

дані, які треба вбивати(дистанція, яку проїзджає колесо за один оберт), краще самому заміряти, бо вони відрізняються для різних покришок, залежать від ваги велосипедиста та тиску в шинах.
робиться це так:
робиш чимось марким мітку на колесі - крейда чи фарба, народ навіть майонезом ті мітки робить. та їдеш 5-10 метрів.
заміряєш відстань між двома сусідніми мітками. от той показник в міліметрах і вбивай.
щоб зменшити похибку, краще заміряти відстань між кількома такими відрізками, та розділити на їх кількість.

тут ще питання - там аналогова, чи цифрова передача даних. якщо аналогова. то будь готовий, що він іноді буде показувати тобі, що ти ідеш зі швидкістю зувку, коли задзвонить телефон чи під ЛЕП Smiley

Радість — це те, що дається з боєм.
Ні краплі смутку, ні краплі сумніву...
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987


Moskalowka


« Відповідь #3 : 19:35, 14 Квітня 2012 »

дані, які треба вбивати(дистанція, яку проїзджає колесо за один оберт), краще самому заміряти, бо вони відрізняються для різних покришок, залежать від ваги велосипедиста та тиску в шинах.
робиться це так:
робиш чимось марким мітку на колесі - крейда чи фарба, народ навіть майонезом ті мітки робить. та їдеш 5-10 метрів.
заміряєш відстань між двома сусідніми мітками. от той показник в міліметрах і вбивай.
щоб зменшити похибку, краще заміряти відстань між кількома такими відрізками, та розділити на їх кількість.

тут ще питання - там аналогова, чи цифрова передача даних. якщо аналогова. то будь готовий, що він іноді буде показувати тобі, що ти ідеш зі швидкістю зувку, коли задзвонить телефон чи під ЛЕП Smiley

про передачу незнаю, але біля роутера wi-fi або на ноутбуці він так крутить колеса ))

Burkut
Фахівець


Репутація: 12
Offline

Повідомлень: 310



« Відповідь #4 : 19:48, 14 Квітня 2012 »

ех. чудес не буває. значить аналог з наводками. а так і брендові аналогові зараз не сильно дорожчі бувають.
значить треба катати так, щоб біля хотспотів не проїзджати, до БСок мобільних також, до ліній електропередач ніні Smiley

Радість — це те, що дається з боєм.
Ні краплі смутку, ні краплі сумніву...
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 99
Offline

Повідомлень: 6346

89565139
« Відповідь #5 : 19:52, 14 Квітня 2012 »

тобто далі як від хати не їхати wink3
♠S.Y.♠
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 616


Май нейм Юра . Foto by Nikon.

587544552
« Відповідь #6 : 20:07, 14 Квітня 2012 »

А біля хати вай фай

В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987


Moskalowka


« Відповідь #7 : 20:09, 14 Квітня 2012 »

ех. чудес не буває. значить аналог з наводками. а так і брендові аналогові зараз не сильно дорожчі бувають.
значить треба катати так, щоб біля хотспотів не проїзджати, до БСок мобільних також, до ліній електропередач ніні Smiley


Він реагує тільки тоді, коли кладеш його на роутер, а якшо він стоїть навіть 15 см. від нього то нічого немає, таке саме якшо його на ноутбук покласти то він спрацьовцє а 20 см. від нього все нормально.

KosivArt
Адміністратор


Репутація: 99
Offline

Повідомлень: 6346

89565139
« Відповідь #8 : 20:18, 14 Квітня 2012 »

А чого вирішив бездротовий брати?
Бо крім наводок до мінусів можна дописати ше лишню батарелку ну і здорова балагула на вилці виглядає не дуже естетично 
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987


Moskalowka


« Відповідь #9 : 20:47, 14 Квітня 2012 »

А чого вирішив бездротовий брати?
Бо крім наводок до мінусів можна дописати ше лишню батарелку ну і здорова балагула на вилці виглядає не дуже естетично 

все таки бездротовий зручніший, завжди хотів і по ціні я б не сказав шо велика різниця. Все покаже сезон, як себе він поведе. Вроді велокомп гермитичний, почуває себе добре у воді.

♠S.Y.♠
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 616


Май нейм Юра . Foto by Nikon.

587544552
« Відповідь #10 : 23:17, 14 Квітня 2012 »

я колись мав совіцькій комп міряв лиш кілометраж чіпався на вісь переднього колеса і з кожним обертом колеса шпилька прокручувала шестерню механіка повністю

В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
♠S.Y.♠
Абориген


Репутація: 21
Offline

Повідомлень: 616


Май нейм Юра . Foto by Nikon.

587544552
« Відповідь #11 : 23:23, 14 Квітня 2012 »

подібний до цього


* ScreenHunter_01-Oct.-14-12.36-300x263.jpg (31.04 Кб, 300x263 - переглянуто 443 раз.)

В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
Burkut
Фахівець


Репутація: 12
Offline

Повідомлень: 310



« Відповідь #12 : 00:33, 15 Квітня 2012 »

А чого вирішив бездротовий брати?
Бо крім наводок до мінусів можна дописати ше лишню батарелку ну і здорова балагула на вилці виглядає не дуже естетично 
ну по1 той дротик виглядає цуко ніфіга не естетично.
по2 коли ломиш крізь чагарі, його можна порвати - провід той зовсім слабенький і запяний теж так-собі.
ну і по3 пантово ж.

пс

щоправда в мене комп цифрофий і трохи за інше бабло(хоча на іншому велі з проводом теж маю). саме головне - це юзабіліті. для мене важливо зручне перемикання режимів, максимум інфи на одному екрані, зручне перемикання, а от це у нонеймів кульгає на обидві ноги на жаль

Радість — це те, що дається з боєм.
Ні краплі смутку, ні краплі сумніву...
IVP
Ст. модератор


Репутація: 58
Offline

Повідомлень: 1987


Moskalowka


« Відповідь #13 : 10:03, 15 Квітня 2012 »

Мені взагалі-то данні спідометра тільки потрібні, я хочу заміряти максимальну швидкість що я зможу витиснути.

Burkut
Фахівець


Репутація: 12
Offline

Повідомлень: 310



« Відповідь #14 : 10:20, 15 Квітня 2012 »

ну так тоді все правильно купив - під'їзджаєш до ЛЕП і відразу викручуєш 999 км/год Smiley
я своїми очами таке бачив

Радість — це те, що дається з боєм.
Ні краплі смутку, ні краплі сумніву...
Сторінок: [1] 2 3 4 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2018 KosivArt | Працює на SMF