Косів: форум міста та району
20:40, 28 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] 2 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Кутський оптовий ринок  (Прочитано 80185 раз)
Z_SouL
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 3


« : 10:06, 21 Вересня 2011 »

Доброго здоров’я!
Чи можна попросити намалювати на гугл чи яндекс мапі, як можна добратися до отого Кутського оптового ринку? Наскільки мені відомо там можна оптово закупитися прикрасами. Планую цієї суботи 24 вересня туди потрапити.

Завчасно дякую!
Juha
Ст. модератор


Репутація: 77
Offline

Повідомлень: 2517
Awards: KosivArt Душа форуму 2009

My little dream )))


« Відповідь #1 : 11:08, 21 Вересня 2011 »

А він хіба працює в суботу? По-моєму він в ніч з вівторка на середу працює. Але може я помиляюся  Незнаю
vyluzja Franka
Абориген


Репутація: 50
Offline

Повідомлень: 832

життя шкодить здоров'ю


« Відповідь #2 : 11:15, 21 Вересня 2011 »


з П2тниці на суботу- стартує в 3 год. ночі. але можна й в 6-й 7-й там бути.
Нашо Вам та карта, їдете в Кути тай все. якщо з Чернівецького боку то варіанти Снятин-Джурів-(можна на Заболотів)-Рожнів-Кобаки а там проминути купу народу на повороті перед Кутами дуже тяжко. Якщо з Коломиї то - Яблунів-Косів- Кути і на перехресті на в"їзді між Старими Кутами і Кутами повертаєте на ліво там за головною пів-кілометра тай та сама ситуація.
Z_SouL
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 3


« Відповідь #3 : 11:45, 21 Вересня 2011 »

Їхатиму з Коломиї.
Ринок приблизно отут? wink3

* mapa.jpg (41.59 Кб - завантажено 2705 раз.)
Gorolya
Абориген


Репутація: 64
Offline

Повідомлень: 982
Awards: KosivArt Нікнейм 2010


« Відповідь #4 : 13:00, 21 Вересня 2011 »

він працює і з вівторка на середу і з п"ятниці на суботу)
якщо їхати з Коломиї, в кінці Слобідки на початку Кут буде поворот на ліво і дорога вниз) там ще на початку дороги стовпчик маленький посередині) + багато машин буде, помилитись важко.
+ базар біля річки) по карті я шось не дуже розумію  де він би мав бути)
vyluzja Franka
Абориген


Репутація: 50
Offline

Повідомлень: 832

життя шкодить здоров'ю


« Відповідь #5 : 13:04, 21 Вересня 2011 »

Їхатиму з Коломиї.
Ринок приблизно отут? wink3
Тут, тільки виглядає трішки задалеко після поворотів. Але якщо ви не збираєтесь робити артобстріл базару то попаде те точно Smiley
Z_SouL
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 3


« Відповідь #6 : 13:18, 21 Вересня 2011 »

Всім дуже дякую. Тепер не помилюся точно! wink3
ploskonos
Абориген


Репутація: 36
Offline

Повідомлень: 1392
Awards: KosivArt Порадник 2010


« Відповідь #7 : 19:16, 21 Вересня 2011 »

в Гугл-мапс введіть цю точку   48.27174,25.202336  і включіть пошук.
Покаже базар.
Olena22
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #8 : 18:33, 03 Травня 2012 »

Якщо хтось зараз їздить на цей ринок або має там знайомих, підкажіть будь ласка, яка зараз ціна на сопілки 16,25,32мм. Буду дуже вдячна. Smiley
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #9 : 16:38, 20 Січня 2013 »

Увага ! Кутський оптовий ринок працює з 6-00 в середу та з 6-00 в суботу. Інформація станом на 01.01.2013р. Люди заходят на ринок в 05-40, а автомобілі в 6-00 рівно. Оптовий ринок вже не працює в ночі як це було раніше.  Про що повідомляли людей в місцевій газеті " Гуцульский край " в грудні 2012 року. Добратися в Кути (Чернівці - Вашківці - Вижниця - Кути 75 км.) ( Чернівці - Снятин - Рожнів - Кути.) З Івано-Франківська ( Ів-Франківськ - Коломия - Заболотів - Рожнів - Кути.) ( Ів-Франківськ - Коломия - Косів - Кути.) На ринку є великий вибір виробів із дерева ( ціни приємно вас здивують). Деревяні вироби продають самі виробники ( товар з перших рук ) Всі решта ринки (Косів) - (Смодне) які торгують виробами з дерева це вже перекупщики ( бізнесмени ). Тільки в Кутах на ринку, і з дому в гірських селах продають виробники. Сам купляю тут вироби з дерева торгую на сході України. В Кутах вже торгують дорогими речами з дерева, ( нарди, шахмати, шкатулки, тарілки з інкрустацією з бісером.) Але дорогий товар хіба що собі, або в дарунок ціни дуже високі. За дорогим товаром колись треба було їхати в Косів, Смодне , тепер це є тут в Кутах. Багато людей запитують чим Косівський, Смоднянський  ринок відрізняється від Кутського ринку, відповідь проста Кутський ринок оптовий. А Косівський, Смоднянський ринок роздрібний. Тепер буду заходити сюди на форум через день, хто з далеку запитуйте по можливості буду відповідати на запитання. pleasantry
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #10 : 18:28, 20 Січня 2013 »

Заїзд автомобілем на Кутський оптовий ринок коштує 5 грн. Вхід людини без автомобіля безкоштовний.  pleasantry
Gutsulka Ksenya
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 3


« Відповідь #11 : 01:58, 21 Січня 2013 »

Цитувати
Всі решта ринки (Косів) - (Смодне) які торгують виробами з дерева це вже перекупщики ( бізнесмени )
Не погоджуся з цим! Знаю людей, які самі роблять вироби і торгують на Косівському ринку. І не одних!!! І ніякі вони не перекупщики, просто немає можливості їхати на ринок в Кути чи з інших причин. А є й такі, які торгують постійно в Косові, а в Кути їздять час від часу  і торгують за однаковою ціною і там і там.
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #12 : 11:34, 24 Січня 2013 »

Пані Gutsulka Ksenya можливо ви і праві спорити не буду. Я нічого проти Косівського базару не маю. В Кутах на оптовому ринку відроджується занепалий ( день торгівлі ) в середу. Я купував 23 січня з 6-00 г.хв.  Я вам скажу досить не погано з купилися, не так як в суботу але файно. Думаю що торгівля в середу набуде успіху, колись давно в Кутах в середу був дуже файний базар, більший чим в суботу. Значить запитую я в своїх знайомих з Яремчі чому ви не приїжаєте в Кути в середу на базар ? Вони відповідають не має що купити в середу не має продавців. Запитую в продавців які торгують в Кутах - чому ви не приходите торгувати в середу ? Відповідають - не має купців. Виходить замкнуте коло. Тому шановні відвідувачі Кутського оптового ринку давайте приїжати на базар  в середу і продавці і купці.  pleasantry
володя володя
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 2


« Відповідь #13 : 08:23, 03 Березня 2013 »

Повністю не згідний відносно співвідношення Смоднянського ринку і Кутського ринку на рахунок опту. На Смоднянському ринку є все, а також таке що в Кутах ніколи не було і не буде, вишивка, ліжники, величезний вибір кераміки, ексклюзивних виробів з дерева, інше – і все по оптових цінах, тільки треба вказати продавцеві кількість.  Як на Кутському ринку так і на Смоднянському ринку - є багато перекупщиків, так зокрема на Кутському ринку перепродають вироби з хутра, кераміки які беруть на Смоднянському ринку. Повністю згідний що люди ті що торгують на Кутському ринку - торгують і на Смоднянському ринку. На Смоднянському ринку пускають пішим ходом людей вільно з ночі в суботу за дві години до запуску автомобілів але з забороною торгувати до згаданих автомобілів, а автомобілі впускають о 04.00 год. а на Кутському ринку людей пускають за 20-30 хвилин до запуску автомобілів. Щодо відновлення середи на Кутському ринку, можу сказати, що від початку року в середу в порівнянні з тим роком стало менше виходити продавців у два рази, від сили відкрито 15-20 торгових точок.
Крім того, то що твориться на Кутському ринку останнім часом бажає бути кращим. За останні півроку, біля 10 пограбувань людей, вибивання скла в автомобілях, пробивання коліс, суцільне болото між рядами, зверхнє ставлення працівників ринку як до купців так  і до продавців. 
За останні пів року я не пропустив жодної суботи не на Смоднянському ринку не на Кутському, і якщо раніше в мене мікроавтобус з причепом (який заказують біля 8-9 чоловік) був загружений товарами на половину в Косові а друга половина в Кутах, то тепер в основному 90 процентів, весь товар загружається на Смодянському ринку. Людей яких я знаю, на багато задоволені Смоднянським ринком.
Також на Смоднянському ринку з боку автостоянки біля 7-8.00 год. - продавці звожуть товар в тому числі з Кутів, які в подальшому продовжуєть торгувати в Косові до 14.00 год,ю За вчора 02.03.2013 р.  я нарахував біля 25 мікроавтобусів різної конфігурації, з різних регіонів України: Крим, Київ, Одеса, Трускавець, Львів, Харків і інші.
Щодо товару з перших рук можу сказати одне, половина товару на Кутськоиу ринку – це китайське дерево з Одеси 7км. і Російський народний промисел – з Росії, якого є також і в Косові вдосталь і по цінах Одеських, а ні Кутських  де накрутка сягає від Косівських більше 20 процентів, а це виходить, що ти переплачуєш на 1000 грн плюс 200 гривнів.
Gutsul
Новачок


Репутація: 1
Offline

Повідомлень: 7


« Відповідь #14 : 21:06, 04 Березня 2013 »

Такий товар як ( вишивка, ліжники, величезний вибір кераміки, ексклюзивних виробів з дерева ) ніколи не буде продаватися за оптовими цінами. ( і все по оптових цінах, тільки треба вказати продавцеві кількість )  - есклюзивних речей на кількість не роблять. ( так зокрема на Кутському ринку перепродають вироби з хутра, кераміки які беруть на Смоднянському ринку ) В Кутах керамікою торгують двоє людей, які особисто її виготовлюють. А яке хутро виробляють гуцули що торгують в Смодному не знаю такого.  ( За останні півроку, біля 10 пограбувань людей ) - чотири пограбування жінок які тримали палці до гори, носили сумочки з грошима на шиї.  ( вибивання скла в автомобілях ) - один автомобіль який стояв на відшибі набитий дешевим та габарітним товаром, доречі з якого нічого і не вкрали. ( зверхнє ставлення працівників ринку як до купців так  і до продавців ) - в Смодному купцям і продавцям працівники ринку доплачують гроші за візит на ринок, пригощяють всіх шампанським та витирать мешти від бруду при виїзді із ринку. В Кутах цього що не має того не має.  rofl Купцям з України не цікаво читати ганебні наклепи, людей цікавить ціна.  На Кутському ринку грузять буси і фури товаром на Одесу. Подивіться на верхню стоянку як відточина співпраця між продавцями виробів із пласмаси, і водіями фур. Вони мішками передають товар на Одесу - підписуючи мішки кому. А водії потому привозять цим продавцям гроші в конвертах. А ви говорите що грузите бус із причипом - не смішіть Українців. На Смоднянському базарі запорожець не може розвернутись, тому там і не торгують оптом.  ( я нарахував біля 25 мікроавтобусів різної конфігурації, з різних регіонів України: Крим, Київ, Одеса, Трускавець, Львів, Харків і інші ) - то що в Косові багато туристів то це всі знають. Скільки вам заплатили за таку хвалебну ОДУ ?  sarcastic_hand
Сторінок: [1] 2 |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF