Як підключити комп до телевізора?
Косів: форум міста та району
10:32, 24 Липня 2019 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Як підключити комп до телевізора?  (Прочитано 14031 раз)
Тарас Пасимок
Абориген


Репутація: 49
Offline

Повідомлень: 2242


« : 14:05, 11 Квітня 2011 »

знаю смішне питання, але є одне але

в мене мама ASUS M2NPV-VM NVIDIA і вмонтована в неї відяха GeForce 6150, яка немає нормальних виходів типу тюльпану чи S-Video

і тут питання чи можна з виходу на монік кабелем підключити на тюльпан в телевізор чи це фантастика?)

а якщо ні, то де в косові можна купити бу відяху на pci x16? бо в мамі немає AGP  Smiley
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #1 : 14:34, 11 Квітня 2011 »

і тут питання чи можна з виходу на монік кабелем підключити на тюльпан в телевізор чи це фантастика?)
Такого кабеля заводського не існує,а самому монтувати-ризиковано.
Мій варіант-оновити то все і не "паритися".

Time is not on your side.
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 100
Offline

Повідомлень: 6398


« Відповідь #2 : 14:38, 11 Квітня 2011 »

як не існує?
http://www.google.com/search?q=vga+to+rca+cable&hl=uk&rlz=1B3GGGL_ru___UA344&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=HOiiTfLiH46whQeD0PT1BA&ved=0CB8QsAQ&biw=1920&bih=950
Dana Eco-Kosiv
Абориген


Репутація: 43
Offline

Повідомлень: 1892
Awards: KosivArt Ракета 2010


Життя іде,і все без коректур...


« Відповідь #3 : 14:43, 11 Квітня 2011 »

 :ojтоді залишається тільки купити його. Гг

Time is not on your side.
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #4 : 14:46, 11 Квітня 2011 »

Я виходив з ситуацii з допомогою зовнiшнього телетюнера, але то не зовсiм в тему, кабелiв повно, лиш не знаю як в Косовi Smiley
P.S. Те що Стас дав- це все чудово, але або-або, а от тюнер дае можлив1сть одночасно й мон1тор й ТВ


Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор


Репутація: 94
Offline

Повідомлень: 4411
Awards: KosivArt Душа форуму 2010


Кавайне панденЯ


« Відповідь #5 : 14:47, 11 Квітня 2011 »

а шо робити, якшо від компа до телека метрів 10?  crazy

Born stupied? Try again!
Тарас Пасимок
Абориген


Репутація: 49
Offline

Повідомлень: 2242


« Відповідь #6 : 15:01, 11 Квітня 2011 »

а шо робити, якшо від компа до телека метрів 10?  crazy

так то якраз не проблема - в мене 3 кабелі RCA тюльпани через перехідники дотягуються
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #7 : 19:22, 11 Квітня 2011 »

так то якраз не проблема - в мене 3 кабелі RCA тюльпани через перехідники дотягуються
Це погано, бо з кожним перехiдником падае сигнал.
Згадав, що колись в Чернiвцях був такий комп. магазинчик + майстерня, на Головнiй перед Шевченка, там такий кабель за 10 хвилин би зробили. Може ще й е, я там диски й карточки купував, нормальнi хлопаки, може й жива майстерня.

Тарас Пасимок
Абориген


Репутація: 49
Offline

Повідомлень: 2242


« Відповідь #8 : 13:49, 12 Квітня 2011 »

Це погано, бо з кожним перехiдником падае сигнал.
Згадав, що колись в Чернiвцях був такий комп. магазинчик + майстерня, на Головнiй перед Шевченка, там такий кабель за 10 хвилин би зробили. Може ще й е, я там диски й карточки купував, нормальнi хлопаки, може й жива майстерня.

справді так, як виявилось якраз проблема була в перехідниках і сигналу не було, хоча аудіо сигнал норм йде по них

тому зараз актуальне питання кабелю типу тюльпан-тюльпан на 5 метрів!
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #9 : 14:45, 12 Квітня 2011 »

справді так, як виявилось якраз проблема була в перехідниках і сигналу не було, хоча аудіо сигнал норм йде по них

тому зараз актуальне питання кабелю типу тюльпан-тюльпан на 5 метрів!
ну.... тюльпан-тюльпан це зовсi не питання (я то зрозумiв що ДВI-тюльпан), це в Косовi зроблять за 10 хвилин, тай Плосконосу подзвони, 5-метровi в нього може й готовi е. А нема- так тре лиш з паяльником дружити чуть, тюльпан-тюльпан й сам зробиш любий кабель (якщо купиш пару тюльпанiв запасних)
P.S. Хоча краще купити фiрмовий нiмецький (5 метрiв- десь 20-40 баксiв), там падiння сигналу мiнiмальне, але то вже таке...

Juha
Ст. модератор


Репутація: 76
Offline

Повідомлень: 2516
Awards: KosivArt Душа форуму 2009


My little dream )))


« Відповідь #10 : 20:26, 12 Квітня 2011 »

А в мене підключений телевізор до комп'ютера. Ми часто фільми дивимося он-лайн якщо впадло скачувати. Єдине, що я знаю на кабелі обидва гнізда однакові і широкі, і вони мають такі шурупчики, що закручуються.
Ми перетягуємо вікно опери вліво і там клацаємо, єдине погано, що коли іде фільм, то не можна нічого робити в інтернеті в іншому браузері, бо зразу зменшується вікно, а просто користуватися ПК можна. І ще в нас звук іде не з телевізора, а з колонок комп'ютера. Але це мабуть ми так підключили.  Smiley
Тарас Пасимок
Абориген


Репутація: 49
Offline

Повідомлень: 2242


« Відповідь #11 : 20:55, 12 Квітня 2011 »

А в мене підключений телевізор до комп'ютера. Ми часто фільми дивимося он-лайн якщо впадло скачувати. Єдине, що я знаю на кабелі обидва гнізда однакові і широкі, і вони мають такі шурупчики, що закручуються.
Ми перетягуємо вікно опери вліво і там клацаємо, єдине погано, що коли іде фільм, то не можна нічого робити в інтернеті в іншому браузері, бо зразу зменшується вікно, а просто користуватися ПК можна. І ще в нас звук іде не з телевізора, а з колонок комп'ютера. Але це мабуть ми так підключили.  Smiley


а кабель у вас походу SCART http://ru.wikipedia.org/wiki/SCART
wildperson
Модератор


Репутація: 83
Offline

Повідомлень: 2667


8599599
« Відповідь #12 : 22:32, 12 Квітня 2011 »

а кабель у вас походу SCART http://ru.wikipedia.org/wiki/SCART
Не памятаю у скарта шурупчикiв, це швидше DVI

Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2019 KosivArt | Працює на SMF