Косів: форум міста та району
12:07, 29 Березня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти
 
 
   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Приватна агросадиба «Райський куточок», с. Вербовець  (Прочитано 14976 раз)
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« : 19:47, 30 Серпня 2010 »

Садиба складається з двох будинків. Одночасно може проживати три сім’ї, або від 2 до 4 людей у кімнаті, загалом 12 осіб. Садиба сертифікована — має перший рівень «Українська гостинна садиба» та сертифікат першого рівня «Зелена садиба», сертифікат учасника мережі «ВелоКраїна» (паркінг, мийка, інструменти, веломаршрути).

В господарстві є 5 коней, корова, кролики, овечки, свині, птиця, пасіка. Українська домашня кухня. Господар професійний кухар 5 розряду.

Садиба знаходиться в тихому місці, тут можна отримати насолоду для очей та свято для душі і тіла, відчути справжній дух Карпат та забезпечити себе незабутніми враженнями від верхової їзди.
Вам у нас сподобається!

Зелений туризм та відпочинок у Карпатах у приватній агросадибі «Райський куточок»

Ваші відгуки про відпочинок в садибі прошу залишати в цій темі.

* 10.jpg (115.6 Кб - завантажено 1411 раз.)
* 15.jpg (109.52 Кб - завантажено 1524 раз.)
tailwind
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #1 : 11:28, 16 Вересня 2010 »

Месяц назад путешествовали на велосипедах по Карпатам. Из всего путешествия больше всего запомнился "Райский куточок"! Усадьба находится в живописном месте, окруженном садом, в котором растут вкуснейшие яблоки! Хозяева-эталон украинского гостеприимства! Катали нас на лошадях по косовским горам, угощали национальными блюдами-баношом,гусленкой, были гидом в ознакомлении с местными достопримечательностями. Жду с нетерпением, когда снова попаду в "Райский куточок"! Smiley

Александр.Крым.
Світлана і Олександр
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #2 : 11:22, 11 Липня 2011 »

Відпочивали в кінці травня в Косові.   Готель ніяких туристичних послуг не надав. Таксисти порадили звернутись до Івана  Танасовича, де можна  покататись на конях.  З перших хвилин знайомства пошкодували, що зупинились не в нього. Дуже гостинна родина, такі привітні і щирі господарі. А садиба ніби дійсно у райському куточку - кругом зелень садків, щебет пташок. Поряд гори, ліс.
 Дякуємо Вам за чудові фотографії та відео з прогулянки верхи!  Садиба "Райський куточок" - один із найприємніших спогадів про Карпати!
Світлана і Олександр. м.Запоріжжя
Олька
Новачок


Репутація: 0
Offline

Повідомлень: 1


« Відповідь #3 : 21:53, 27 Серпня 2011 »

Приїжджали з Києва кататися Карпатами на велосипедах в середині липня, жили в «Райському куточку» - якщо б можна, там би залишилися назавжди! Господарі надзвичайно привітні, зустріли нас таким сніданком, що ми одразу зрозуміли: відпочинок буде вдалим. Садиба стоїть в чудовому місці, має великий сад; свіже повітря, чудові краєвиди - назва «Райський куточок» аж ніяк не перебільшення. Всі продукти у господарів свої, натуральні, годували (і поїли) нас щодня від душі - зранку після сніданку треба було всю мужність в кулак збирати, щоб поїхати на маршрут, а не лягти солодким сном спати просто на подвір’ї. А після важкого маршруту тільки й мріяли, що про смачну вечерю. До Івана варто приїхати просто пожити на натуральній їжі - у місті таких страв ви не скуштуєте за жодні гроші. Окремої уваги заслуговує хитанка  drinks - диво-напій, яким нас пригощав господар, має чудову властивість підіймати настрій і заплетати у вузлик ноги, при цьому залишаючи голову ясною. Навіть наступного ранку.  sunny
Для велосипедистів є всі умови: гараж, насос «Керхер» для миття (це додаткова розвага); карту з маршрутами отримали від господаря. Встигали і на велах кататися, і на кониках, і відпочивати, і в Косів пройтися. Коні-гуцулики - одна з частин великого Іванового господарства: невисокі, слухняні і, як кажуть, в горах незамінний вид транспорту. Нам на велах все ж звичніше, але для прогулянки транспорт, і справді, чудовий.
Велокосівські маршрути непогані, найдовші з них виявилися найцікавішими, але ми дуже часто втрачали «чоловічків» маршрутної розмітки, особливо на розвилках їх не вистачало, проте місцеві завжди допомагали і підказували, куди їхати.
В «Райському куточку» провели просто надзвичайний тиждень, і за це щиро дякуємо Івану, його дружині і трьом чарівним дочкам!  good
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #4 : 12:20, 18 Грудня 2012 »

Господарі зробили окремий санвузол у дерев'яному будинку. Також на наст. неділі будуть свіжі фотографії.
KosivArt
Адміністратор


Репутація: 101
Offline

Повідомлень: 6509


« Відповідь #5 : 12:58, 22 Серпня 2013 »

Нові фото

* 43.jpg (131.73 Кб - завантажено 1251 раз.)
* 44.jpg (105.58 Кб - завантажено 1179 раз.)
* 47.jpg (116.85 Кб - завантажено 1149 раз.)
Сторінок: [1] |   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF