Косів: форум міста та району

Косів => Зелений туризм => Тема розпочата: KosivArt від 20:33, 03 Липня 2011



Назва: Приватна садиба «Забава», с. Шешори
Відправлено: KosivArt від 20:33, 03 Липня 2011
Садиба «Забава» для сімейного відпочинку та оздоровлення складається з двох приватних котеджів і разом може прийняти 14 чоловік (8 + 6).

В першому котеджі на першому поверсі знаходиться банкетний зал на 15-20 місць, з каміном. Кухня і тераса з виходом до річки і прекрасним видом на гори.

На другому поверсі чотири окремі двохмістні номери. В кожному номері ексклюзивний інтер’єр ручної роботи, є санвузол (душ, умивальник, туалет), супутникове телебачення, тераса.

Садиба розташована в мальовничомцу куточку Шешорів біля центральної дороги з прямим виходом до річки. Метрів 500 до печери Довбуша, кілометр до гірськолижного витягу, 3 км до озера Лебедин, 2 км до полонини Росохата, 18 км до Косова.

Відпочинок у Шешорах, приватна садиба «Забава» (http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/green_tourism.zabava/).

Ваші відгуки про відпочинок в садибі прошу залишати в цій темі.


Назва: Re: Приватна садиба «Забава», с. Шешори
Відправлено: Ika72 від 22:45, 01 Липня 2012
Приватна садиба «Забава»  в Шешорах.
Мій відгук самий негативний, не довіряйте господарю котеджу (Роману Дмитровичу). Я забронювала цей котедж і внесла передплату, що б ви розуміли я живу у Києві і мені їхати до Шешор 9 годин на авто. Я попередила, що приїду в певний час. Коли ми приїхали нас не хто не чекав і взагалі нікого не було крім БУДІВЕЛЬНИКІВ які будували дім в 2 метрах  від котеджу. Жити було там не можливо. Прокидатися під звуки циркулярної пили та бензопили не найприємніше, що хотілось почути на відпочинку. Гарна альтанка, яка є на фото завалена цеглою в дворі теж усе в цеглі і перед вхідними дверми гора будівельної дошки та авто будівельників. Так як ми приїхали з дітьми, то слухати «розмови» будівельників дуже погано для дітей. Коли я почала дзвонити Роману Дмитровичу він був дуже обурений тим, що я не хочу жити в цьому котеджу. Під час розмови вияснилось, що він знаходиться в іншому селі і повернути кошти він зараз не може. Так ми з ним і боролися впродовж двох днів поки не почали переходити на взаємні образи. На третій день завдяки нашій боротьбі ми повернули наші кошти.
НЕ ЇДЬТЕ ВІДПОЧИВАТИ В ЦЕЙ КОТЕДЖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДО ТАКОГО НЕ ЧЕСНОГО ГОСПОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ГАНЬБА РОМАНУ ДМИТРОВИЧУ ТИМОФІЇВУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Кого цікавлять фото , як зараз виглядає котедж пишіть я вам вишлю.


© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF